The Stand In, o comedie lentă cu Drew Barrymore

Dupa excelentul Santa Clarita Diet, Drew Barrymore se reintoarce pe Netflix cu The Stand In, o comedie realizata de catre Jamie Babbit, in care actrita americana se dedubleaza interpretand doua personaje.

Candy este o vedeta in domeniul comediei, pana in ziua in care alcoolul si drogurile o fac sa o dea in bara tocmai pe platourile de filmare. Clipul video in care apare Candy in aceasta stare devine viral pe Internet si Candy este concediata. Cinci ani mai tarziu, traieste izolata si singura in imensa sa locuinta.

Obligata sa se supuna unei cure de dezintoxicare, ii cere vechii sale dubluri Paula sa ii ia locul. Aceasta din urma accepta si isi va lua rolul in serios. Viseaza de ani de zile sa devina si ea o actrita cunoscuta, la fel ca si Candy si acum are ocazia sa faca schimb de vieti cu Candy. O ocazie mult prea frumoasa pentru a fi ratata.

De cealalta parte, fosta vedeta vrea sa ramana in anonimat si si-a gasit o noua pasiune in fabricarea obiectelor din lemn. Insa acest joc are limitele sale si, la scurt timp, realitatea le va ajunge din urma pe cele doua femei.

Tonul este dat din primele minute ale filmului. The Stand In se anunta a fi o comedie lenta, mai degraba decat amuzanta. Si, din nefericire, impresia se confirma de-a lungul minutelor care trec. Totul este deosebit de lent si, in ciuda unor momente bune, comedia se impotmoleste rapid. Prezenta lui T.J. Miller (Underwater) si a lui Ellie Kemper nu schimba nimic din pacate. Ramane doar ca interpretarea lui Drew Barrymore, care joaca rolul a doua personaje diferite cu o usurinta nemaipomenita sa schimbe ceva.

Pe scurt, The Stand In este un film rezervat fanilor lui Drew Barrymore si comedia se va alatura lungii liste de filme Netflix ratate, care, in ciuda unei distributii alese, se uita repede.

Lasă un răspuns