Shadow and Bone – 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre serialul fenomen

Gigantul de streaming Netflix a propus noul sau serial eveniment din data de 23 aprilie. Shadow and Bone : Saga Grisha, conform numelui sau complet, promite un succes fara pereche, cu o reteta care ne duce cu gandul si la Harry Potter sau la Game of Thrones.

Un univers fantasy extrem de bogat. Shadow and Bone este inainte de toate o adaptare dupa o celebra saga literara. Exploreaza un univers fantastic special, foarte bogat, cu magie, creaturi periculoase, un regat divizat de un perete sau mai degraba de o ceata malefica, o Falie, cu o tanara orfana care trebuie sa se confrunte cu marele sau destin si chiar cu un dialect inventat.

Adaptarea unui fenomen literar. Shadow and Bone este adaptarea unei serii de carti fantastice semnate de catre Leigh Bardugo. Cea mai cunoscuta adaptare a romancierei americane este un veritabil best-seller vandut in cele cinci colturi ale lumii, este vorba despre opera in mai multe parti, Grishaverse. Este o colectie de 7 volume care sunt separate in 3 parti distincte- trilogia originala Grisha si mai apoi Six of Crows si King of Scars.

Iar pentru serialul sau Netflix si-a permis sa amestece putin din toate. Primul sezon din serial se bazeaza pe intriga primei carti. Intr-un regat devastat de razboi, o orfana pe numele sau, Alina isi descopera o putere fanstatica, care ar putea o data pentru totdeauna sa scape regatul de Shadow Fold, Falia. Este recrutata de armata Grisha, o armata de magicieni puternici care trebuie sa lupte contra acestei ceti tenebroase. Tanara eroina va trebui sa treaca peste teama si sa invete sa isi stapaneasca puterea eliberatoare pentru a infrunta pericolele.

Un casting cu tinere talente. In rolul Alinei o regasim pe Jessie Mei Li care este la primul sau proiect. Alauri de ea ii regasim pe Archie Renax, in rolul lui Mal, cel mai bun prieten pentru Alina, sau pe Freddy Carter, in rolul lui Kaz Brekker, leaderul gastii Dregs.

Ii vei mai recunoaste cu siguranta pe Ben Barnes, alias Caspian in Narnia, Logan in Westworld sau Billy Russo in The Punisher, care are aici rolul Generalului Kirigan.

Lasă un răspuns