Sandalele tip gladiator – 4 idei de ținute în tendințe

Ave Caesar! Sandalele tip gladiator revin în forță în acest sezon pentru a-ți îmbrăca picioarele cu cele mai frumoase șireturi. Cum se poartă? La ce ținute? Citește acest articol pentru a arăta în acest sezon estival ca o veritabilă zeiță grecească.

Deja foarte în vogă în sezonul trecut, sandalele tip gladiator revin în forță pe scena modei pentru a te transforma într-o veritabilă zeiță grecească. Mai înalte sau mai joase, cu șireturi minunate sau cu bride, în nuanțe de camel sau negre… ai de unde alege pentru a crea cele mai frumoase ținute.

Alături de cele mai frumoase ținute casual. Nu ai nevoie de prea multe eforturi pentru a arăta minunat în sandalele tip gladiator. Este de ajuns dacă le porți la o pereche de pantaloni scurți deșirați, un top loose și la o vestă mai lungă fină sau chiar la un kimono. Sandalele tip gladiator se vor ocupa de restul. Poți alege șireturi mai fine mai ales dacă ești mai mică de înălțime.

Cu un sos boho șic. Un alt look posibil alături de sandalele tip gladiator- unul boho șic minunat. Adică boho-boem, hippie-sic. Nu ai mare lucru de făcut. Ai nevoie de o rochie fluidă, de sandale tip gladiator înalte sau joase și o geantă cu franjuri la fel ca și sandalele. Pielea suede sau pompoanele sunt cea mai bună idee.

Un look minimalist. O rochie este de ajuns pentru a pune în valoare cele mai frumoase sandale tip gladiator. O combinație minunată care funcționează mereu la cele mai frumoase ocazii. O rochie neagră plus cele mai frumoase sandale tip gladiator, o rochie albă și sandale camel… sobrietatea este mereu cea mai bună idee.

Mai frumoasă ca o zeiță grecească. Sandalele tip gladiator vin din Grecia, nu din Sparta, cum ai fi tentată să crezi. O rochie foarte fluidă și sandale tip gladiator înalte, alături de o coroniță împletită în păr sunt de ajuns pentru a sugera ideea.

Lasă un răspuns