Nintendo Switch Lite este oficială

Switch Lite urmeaza sa fie comercializata in mod oficial incepand cu luna septembrie a acestui an. Pentru a afla mai multe infromatii despre aceasta noua consola de la Nintendo cititi radurile de mai jos.

Nintendo a dezvaluit in mod oficial Nintendo Switch Lite, o consola portabila mai ieftina decat versiunea standard cu care poti profita de aceleasi lucruri intr-o calatorie spre exemplu. Va fi disponibila spre vanzare incepand cu data de 20 septembrie si in ceea ce priveste costurile, in SUA este anuntata pentru un pret de 199,99 de dolari. Pretul ramane de confirmat pentru Europa. Switch Lite este mai axata pe portabilitatea oferita de Switch si ofera o experienta asemanatoare oferita de Nintendo 3dS sau Game Boy.

Este vorba despre un aparat pur portabil deoarece spre deosebire de varianta originala, Lite nu dispune de manetele Joy-con detasabile, drept urmare nu se poate conecta la televizor. Nintendo a confirmat faptul ca unele jocuri vor avea limitari pe noua consola. Cu Lite nu va fi posibil nici sa folosesti nici motion gaming cum este posibil in cazul lui Pokemon Let’s Go. Nu exista nici HD Rumble, ceea ce este pacat deoarece vibratiile ofera o latura imersiva jocurilor, nici camera infrarosu, nici suport Nintendo Labo.

Diferentele nu se opresc aici, Switch Lite este dotat cu un ecran LCD de 5,5 inchi, mai mic decat in cazul versiunii standard si este si mai usoara, cantareste in jur de 275 grame. Va fi disponbila pe piata in trei culori – galben, gri si turcoaz.

Exista si alte elemente care disting cele doua versiuni, pe Lite Nintendo a preferat sa instaleze o cruce directionala in partea stanga in locul a patru butoane separate. Aceasta formula noua (fara vibrare HD, un ecran mai mic si o tehnologie cu un consum slab de energie) permite lungirea duratei de viata a bateriei. Cu Lite utilizatorul va putea profita de o autonomie intre 3-7 ore dupa incarcarea completa ceea ce este crucial pentru un aparat exclusiv portabil. Ceea ce permite o experienta fantastica pentru fanii jocurilor precum The Legend of Zelda. Pre-comenzile pentru Lite nu sunt pentru moment disponibile in Europa insa vor fi cat de curand disponibile pe Amazon France, Boulanger, Fnac, Auchan, etc. Daca nu mai ai rabdare pana la lansare o poti pre-coamnda pe Amazon.co.uk.

Lasă un răspuns