Fast & Furious – cine sunt membrii familiei „Hobbs and Shaw”?

Familia are un rol primordial in saga “Fast & Furious” iar spin off-ul “Hobbs and shaw”, nu face nici ea exceptie de la regula. Aici vom gasi familiile Hobbs si Shaw. Iata mai multe cuvinte despre ele in acest articol…

Deckard Shaw, Jason Statham. Deckard Shaw, jucat de Jason Statham inca din Fast & Furious 6, unde il omoara pe Han pentru a-l razbuna pe fratele sau pe care il crede mort, este un fost militar din armata britanica, devenit mercenar. Arestat si incarcerat intr-o inchisoare de maxima siguranta de catre Hobbs, este angajat mai apoi de catre Kurt Russel, pentru a ajuta echipa lui Toretto, adica a lui Vin Diesel sa o invinga pe Chiper- Charlize Theron, in Fast & Furioous 8. In acest spin off, va veni in ajutorul surorii sale, Hattie, care a captat un virus mortal. Dar va trebui sa faca echipa cu Luke Hobbs.

Fratele- Owen Shaw, jucat de Luke Evans. Aparut pentru prima data in Fast & Furious 6, Owen Shaw este un fost comandant Royal Air Force, care s-a reconvertit la crima organizata. Profitand de amnezia lui Letty, il angajeaza in echipa sa. Iar dupa ce se va trezi din coma va trebui sa vina in ajutorul fratelui sau.

Mama- Magdalene Shaw, jucata Helen Mirren. Magdalene Shaw este mama lui Deckard, Owen si Hattie si apare pentru prima data in Fast & Furious 8. In afara legii, la fel ca si copii sai, tine foarte mult la valorile familiale. Inchisa in inchisoare in partea a opta, in spin-off este inca la inchisoare.

Sora- Hattie Shaw, jucata de Vanessa Kirby. Hattie este surioara lui Dekcard si a lui Owen. Devnita avent MI6, a rupt legaturile cu familia sa in afara legii. Trimisa in misiune pentru a securiza un agent patogen, este atacata de Brixton Lore, Idris Elba si primeste virusul. Deckard si Luke vor trebui sa se asocieze pentru a o salva si a salva lumea.

Lucas Rebecca Hobbs, caruia i se spune Luke Hobbs, interpretat de Dwayne Johnson. Luke Hobbs este un agent de elita, care apare pentru prima data in partea a cincea a filmului, unde urmarea banda lui Dominic Toretto si a lui Brian O’Connor. In partea a sasea, se vede nevoit sa colaboreze cu Dom si echipa sa pentru pune capat actiunilor lui Shaw.

In partea a opta, Toretto ii tradeaza increderea si eroul ajunge pana la urma intr-o inchisoare de maxima siguranta, alaturi de vesnicul sau inamic, Shaw. O intalnire, care a dat nastere unor scene foarte frumoase si care i-a convins pe producatori sa faca un spin-off centrat pe cei doi.

Fiica- Samantha Hobbs, jucata de Eliana Sua. Personajul Samatha a avut scurte aparitii in partea a saptea si a opta sa celebrei saga. Dar, atunci a fost jucata de Eden Estrella, care in spin-off a fost inlocuita de Eliana Sua, aflata la prima sa aparitie pe marele ecran.

Mama- Sefina Hobb, jucata de Lori Pelenise Tuisano. In Hobbs and Shaw, Luke Hobbs ii duce pe Deckard si pe Hettie pe insulele Samoa pentru a le prezenta familia sa. Acestia vor afla astfel mai multe despre trecutul acestuia care mai are inca 4 frati- Timo, Kal, Mateo si Jonah.

Lasă un răspuns