Falcon and The Winter Soldier – ne uităm sau nu la acest serial?

Falcon and The Winter Soldier este noul serial Disney +, adaptat de la MCU si realizat de catre Anthony Mackie si Sebastian Stan. Dupa cea mai frumoasa supriza WandaVision, oare aceasta fictiune este la inaltime? Vei afla in acest articol totul.

Povestea incepe la cateva luni dupa evenimentele din Avengers- Endgame. In timp ce lumea continua sa faca fata consecintelor anularii deciziilor luate si deci, reintoarcerii la viata a milioane de oameni, Sam Wilson si Bucky Barnes, trebuie de acum inainte sa se descurce fara prietenul lor Steve Rogers si se unesc pentru a onora memoria lui Captain America, pentru a pune capat unei noi amenintari.

Un serial pentru fanii MCU. Acolo unde WandaVision propunea ceva nou, fie in povestea sa, fie in ideile sale creative, Falcon and The Winter Soldier este un clasic Marvel pur in traditia a ceea ce am mai vazut pana acum la cinema. Si este cel mai bun bonus pentru fanii Universului Captain America.

Reteta este exact aceeasi ca si in cazul filmelor si poseda deci o foaie de parcurs identica. Avem deci dreptul la cele mai lejere glume foarte des, scene de actiune sau de lupta badass in aer sau pe pamant, efectele speciale foarte reusite si personaje eficiente fara sa se arate insa prea complexe.

Falcon and The Winter Soldier este un serial mai conventional decat WandaVision, Bucky Barnes si Sam Wilson se lanseaza aici intr-un periplu care ii duce in cele patru colturi ale lumii. Inca nu se exact de ce se unesc cele doua personaje, dar se pare ca trebuie sa aiba de-a face cu Baron Zemo. Ramane de vazut ce plan machiavelic va mai inventa acest personaj.

Evident, ca si alte personaje se vor intalni cu cei doi super eroi. Daca esti fan universul MCU, cu siguranta iti va placea.

Lasă un răspuns