De ce să cumperi un Samsung Galaxy Note 10?

La fel ca pentru fiecare flagship al marcii, pretul seriei Galaxy S10 a inceput sa scada putin cate putin, facand din achizitionarea acestuia o oferta mai mult decat atractiva. Cu toate acestea, numerosi sunt cei care asteapta sa vada si sa atinga aceasta noua bijuterie de la Samsung, din noua serie Note.

Numerosi sunt cei care se intreaba daca ar trebui sau nu sa cumpere un Galaxy Note 10 sau sa mai astepte putin. Am intrat de curand in a doua jumatate a anului, cel mai bun moment pentru piata smartphone-urilor. Inainte de lansarea noilor telefoane de la Apple si a noilor modele de la Google, ar trebui sa iti indrepti atentia si asupra lui Galaxy Note 10.

Constructorul sud-coreean se pregateste intens sa lanseze cea de-a doua generatie a seriei emblematice Note in timpul unuia din evenimentele sale Unpacked, un eveniment pe care fanii high-tech nu il vor rata cu siguranta. Data pe care trebuie sa o notezi in calendar este cea de 7 august.

Anunt oficial in mai putin de o saptamana. Anuntul oficial de la Samsung nu este departe. In timpul evenimentului Unpacked de pe data de 7 august Samsung va deschide cu siguranta pre-comenzile si va anunta data inceperii expeditiilor, cel mai probabil la sfarsitul lui august.

Un nou ecran senzational. Cunoastem foarte bine calitatea ecranelor oferite de Samsung si nu exista niciun motiv sa nu le apreciem. Cu Galaxy Note 10, filiala Samsung Display vine cu un ecran excelent din toate punctele de vedere si ar fi imbunatatit si ecranul lui Galaxy S10 si se pregateste intens sa anunte un ecran nou, Infinity Dynamic AMOLED Display, insa de data aceasta in doua variante – Galaxy Note 10 va avea un ecran cu o diagonala de 6,3 inchi cu o rezolutie maxima QHD+ in timp ce modelul Plus va avea un ecran mai mare, de 6,75 inchi si o rezolutie QHD+.

Un aparat foto excelnt. Chiar daca Samsung a introdus recent un senzor nou de 64mpx este putin probabil ca fabricantul sa foloseasca Galaxy Note 10 ca si camp de incercare. Noul telefon va avea aceeasi configuratie, un aparat foto triplu, ca si seria Galaxy S10. Versiunea Plus va fi probabil o exceptie deoarece va fi imbogatita cu senzorul ToF care a fost testat in egala masura si pe varianta S10 5G.

Samsung a venit cu imbunatatiri si in privinta S-Pen, deja excelent la generatia precedenta. Acesta va avea o certificare IP68 si va include o multime de functionalitati noi.

Lasă un răspuns