Black Shark 2 – review al unui rege din universul gaming

Black Shark 2 este un smartphone care ofera suficiente caracteristici pentru a se tranforma intr-o consola portabila dedicata jocurilor. Un smartphone pe care toti pasionatii de gaming il vor adora cu siguranta pentru a putea profita de toate jocurile preferate pe mobil. Cu siguranta nu este vorba despre un concept nou, Razer Phone si ASUS Rog Phone intrand in aceeasi categorie de aparate insa, Black Shark 2 este echipat cu Snapdragon 855 de la Qualcomm si cu 8 sau 12 GB de memorie vie care ii va lasa impresia utilizatorului ca dispune de propria mini consola pentru jocuri in buzunar.

Black Shark 2 nu se distinge doar prin puterea sa. Vei regasi in fisa sa tehnica o serie de caracteristici interesante pentru pasionatii de joc, inclusiv un ecran sensibil la presiune, special conceput pentru un control imbunatatit, un sistem de racire lichid care impiedica urcarea temperaturii si prima antena X din lume care permite mentinerea unei conexiuni stabile la Internet. Cu toate acestea, cea mai importanta caracteristica dintre toate sunt controllerii optionali pentru Black Shark 2 pentru care trebuie sa platesti in plus daca ii doresti. Insa, pare sa merite acest cost suplimentar deoarece transforma telefonul Black Shark 2 intr-un echivalent al lui Nintendo Switch.

Unii considera ca Black Shark 2 este unul din cele mai frumoase smartphone-uri pentru joc de pe piata. Marginile curbate sunt destul de sportive si permit pastrarea unei laturi glamour. Din fata telefonul seamana cu un smartphone traditional, fara breton. Marginile ecranului sunt incredibil de subtiri si smartphone-ul seamana mult cu Galaxy Sg+ de la Samsung. Are un ecran de 6,39 inchi, ceea ce inseamna ca este un smartphone mare. In spate, Black Shark are un design distinctiv. Curbele din sticla inconjoara o banda metalica din centru pentru un efect elegant, atragand atentia asupra logo-ului Black Shark. Cei doi senzori foto sunt dispusi vertical, completand astfel look-ul unic si elegant.

Black Shark 2 este un telefon perfect pentru jocuri. Ecranul sau prezinta o multime de functionalitati axate pe joc. Tratamentul TrueClarity MEMC Technology spre exemplu contribuie la reducerea imaginilor blurate. In plus, este unul din cele mai puternice telefoane de pe piata. Niciun concurent nu reuseste sa se apropie de rezultatele de referinta ale lui Black Shark 2. Telefonul ofera performante de joc fluide, un timp scurt de incarcare si miscari rapide care par fluide.

Telefonul dispune de puternicul procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm. Societatea a inclus 8GB memorie vie dublu canal ceea ce permite o si mai mare fluiditate. La pretul de 519 euro, Black Shark 2 ofera un raport calitate/pret cu adevarat impresionant.

Lasă un răspuns