Asus Zenfone 7 și 7 Pro oficiale: Flip Camera are acum trei senzori foto

Asus ne dezvaluie in mod oficial noile sale smartphone-uri, Zenfone 7 si 7 Pro. Constructorul mizeaza si de aceasta data pe camera rotativa insa ii amelioreaza robustetea. Trei senzori foto, un ecran 90 Hz si o baterie generoasa sunt in program.

Odata cu prezentarea oficiala a noilor telefoane Zenfone 7 si Zenfone 7 Pro avem ocazia de a descoperi Flip Camera, pe care constructorul taiwanez a introdus-o anul trecut. Daca va amintiti, Zenfone 6 era dotat cu un aparat foto rotativ care, atunci cand era vizibil, ne ducea cu gandul la robotul Wall-E din filmul de animatie Disney Pixar cu acelasi nume.

Ideea acestei Flip Camera era sa ofere aceeasi calitate foto in ceea ce priveste selfie-urile dar si cliseele clasice, permitand totodata ecranului sa evite bretonul sau perforatia. Zenfone 7 si Zenfone 7 Pro reiau aceasta formula, cu mici ajustari. Per ansamblu, se poate observa ca modulul foto despre care vorbim este dotat cu trei senzori foto insa aceasta nu este singura noutate de retinut.

Inainte de a merge mai departe, trebuie sa mentionam faptul ca, in termeni de design, Zenfone 7 si Zenfone 7 Pro sunt identice. Diferenta se remarca doar in ceea ce priveste fisa tehnica.

O Flip Camera imbunatatita
In partea dorsala, aparatul foto triplu depaseste lejer in relief atunci cand se afla in pozitie traditionala. Daca vrei sa te distrezi putin cu aceasta faimoasa Flip Camera vei vedea paralelipipedul intorcandu-se in fata si in spate si viceversa. Modulul in chestiune profita de altfel de un motor mai puternic care permite miscari mai fluide. Utilizatorul va putea profita astfel de o mai buna precizie atunci cand doreste sa schimbe un unghi de inclinare special.

Asus afirma ca se pot realiza minim 200 000 de flips cu ajutorul acestui modul ceea ce inseamna ca ar fi folosit de 100 ori pe zi timp de mai bine de cinci ani. Cititorul de amprente digitale este pozitionat in lateral. Tot din lateral se poate activa Google Assistant, sa se lanseze o aplicatie cu ajutorul Smart Key. Din pacate, aparatele nu beneficiaza de o certificare IP68, nu au nici mufa jack ci un port USB-C.

Diferentele dintre Zenfone 7 si Zenfone 7 Pro

Caracteristici Zenfone 7 Pro :
– ecran AMOLED 90 Hz de 6,67 inchi;
– Snapdragon 865+;
– Spatiu de stocare 265 GB;
– Triplu modul rotativ cu un modul principal de 64mpx ;
– Baterie 5000 mAh ;
– Compatibil 5G ;

In ceea ce priveste Zenfone 7, acesta reia caracteristicile lui Zenfone 7 Pro, cu mici diferente. Este echipat cu Snapdragon 865, fara + deci. Nu beneficiaza de stabilizare optica pe modulul sau foto si ofera o stocare interna de 128 GB. In rest, este vorba de acelasi telefon de 90 Hz si compatibil 5G.

Inca nu se cunoaste data oficiala a lansarii, nici pretul celor doua telefoane. Cert este ca vor fi comercializate in doua variante de culori, negru si alb.

Lasă un răspuns