Annabelle, Chucky, The Boy… păpușile de care ne este foarte frică

Ce poate fi mai dragut si mai incantator decat o papusa sau un bebelus de jucarie? Cu siguranta gandeai si tu asta inainte. Inainte de a vedea aceste filme cu papsusile lor terifiante.

Annabelle. Papusa blestemata din « The Conjuring », foarte atasata de proprietarii sai, a avut dreptul la propriul sau film, in 2014. Si cum este foarte jucausa, nu putea sa se opreasca aici. A avut partea a doua-« Annabelle: Creation » si a treia- « Annabelle 3- Annabelle Comes Home ».

Chucky. Posedata de spiritul malefic al psihopatului Charles Lee Ray, papusa Chucky este celebra inca din anul 1988, alternand in mai multe filme, frisoanele pure cu o comedie horror.

Billy. Chiar daca nu este in mod concret, nici posedata, nici vie, ci pur si simplu folosita de catre Jigsaw pentru a comunica cu victimele sale, aceasta papusa pe tricicleta este destul de inspaimantatoare la fiecare din aparitiile sale.

Big Baby. Big Baby este cel care asigura supravegherea cresei unde ajung Buzz, Woody si prietenii lor. Imaginea bebelusului care priveste inspre luna, asezat pe balansoarul sau, a terifiat mai mult decat un copil… sau un parinte, chiar.

Brahms. « Fara invitati », « Nu ii acoperi fata », « Pune-i masa la rece », « Pune muzica in fundal », « Nu il lasa niciodata singur », « Ascunde obiectele periculoase », « Nu uita sa il hranesti »… iata o multime de reguli de respectat daca vrei ca fiul familiei Heelshire, din « The Bot » sa fie dragut cu tine.

Baby Oopsie Daisy. Bine ai venit intr-un depozit unde jucariile sunt bantuite. Este vorba despre un film din anul 1992 care s-a inspirat fara doar si poate din « Puppet Master ».

Koko. Un vechi marionetist deprimat care vorbeste cu clovnul sau, Koko, vrea sa isi regaseasca gloria de mult pierduta, datorita unui tanar ucenic care devine prietenul sau. Dar in realitate, acesta are o legatura cu sotia sa. Si amandoi incearca sa il omoare pentru a-i fura banii. Pentru a-si razbuna stapanul, Koko intra in joc si regleaza conturile in felul sau. Despre ce vorbim? Despre « Aventuri in casa mortii », bineinteles.

Clovnul de sub pat. Un copil tras sub pat de catre un clovn posedat. Una din cele mai marcante scene din filmul « Poltergeist », care a fost parodiata in celebrul « Scary Movie ».

Lasă un răspuns