Amazon Echo 3 – data lansării, preț și funcționalități

Dupa cum toata lumea a presimtit, in timpul conferintei de presa organizate de Amazon pe data de 25 septembrie, o Echo 3 a fost anuntata in mod oficial. Iata ce stim despre data lansarii, pret si tot ce face din ea o boxa excelenta, de generatie noua.

Doi ani au trecut de la lansarea generatiei cu numarul 2 si doar cateva saptamani de la prezentarea oficiala a generatiei cu numarul 3.

Care este data lansarii pentru Amazon Echo 3?
Echo 2 a fost lansata in octombrie 2017. Drept urmare, nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca succesorul acesteia are ca data de lansare 16 octombrie 2019. Deja de poate precomanda. Pretul sau a fost fixat la 99,99 euro, adica cu 20 de euro in plus fata de Echo 2.

Care sunt noile functionalitati pentru Amazon Echo 3? Conform Amazon, Echo 3 este cel mai bun produs al sau si este disponibila in variantele de culori antracit, gri, nisipiu si o culoare noua, albastru gri. Calitatea audio a fost imbunatatita considerabil. Exista in egala masura o serie de functionalitati noi precum Guest Connect care permite oricarui utilizator sa se conecteze la propriul sau cont pe orice boxa Alexa.

Audio. Chiar daca exista putine lucruri pe care le-am putea reprosa lui Echo 2, Amazon imbunatateste in mod constant functionalitatile si competentele Alexa. In ciuda acestor lucruri, Echo 2 nu este perfecta. De fapt, dupa lansarea sa, numerosi au fost cei care s-au plans, s-au plans ca li s-a promis un sunet audio de mai buna calitate, sunet care s-a dovedit a fi mult mai prost decat cel oferit de predecesorul Echo 2. Din fericire, Amazon a reusit sa rectifice o multime de probleme, calitatea audio in special si a reusit sa ii ofere lui Echo 3 un sunet de inalta calitate.

Vei regasi in egala masura o serie de functionalitati de confidentialitate. Spre exemplu, ii poti cere lui Alexa sa iti spuna ceea ce tocmai a inteles si sa apesi pe un buton fizic Oprire care iti permite deconectarea electrica a microfoanelor. Boxa vine intr-o carcasa acoperita de un material de tip tesatura si dispune la pachet de un senzor de temperatura. Dispozitivul serveste si pe post de hub central pentru gadget-urile smart home. Ramane de vazut daca acest gadget va avea sau nu reclamatii ca precedentele doua lansate.

Lasă un răspuns