5 feluri în care poți purta rochia tip cămașă

Foarte practică, şic şi confortabilă în acelaşi timp, rochia tip cămaşă poate să fie cel mai de preţ aliat atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute de vară. Dovada în cinci idei de ţinute care să te inspire.

Rochia tip cămaşă este cea care se poate adapta oricărei situaţii şi tuturor gusturilor. Este piesa vestimentară ideală atunci când vrei să fii cea mai elegantă dar şi cea mai confortabilă la plajă.

Rochia tip cămaşă la birou. Dintre toate rochiţele de vară, rochia tip cămaşă se integrează perfect în ţinutele tale de birou. Mai ales atunci când vrei să fii cea mai confortabilă dar şi cea mai stilată la birou. Un model accesorizat cu o curea, în nuanţe de albastru deschis şi cu detalii negre la guler arată de minune alături de pantofi tip escarpen cu vârful ascuţit în nuanţe de negru.

Rochia tip cămaşă pentru o ţinută de plajă atipică. Rochia tip cămaşă se poate purta la plajă la fel de bine ca o rochie sau ca pantalonii scurţi plus cămaşă. Un model mai lung poate fi purtat alături de pantaloni scurţi albi.

Rochia tip cămaşă la o ţinută de seară. Rochia tip cămaşă cu umerii goi arată cel mai bine la o pereche de pantaloni mai sofisticaţi, metalici pentru a compune cele mai originale ţinute.

Rochia tip cămaşă pe post de geacă. Poţi purta rochia tip cămaşă deschisă în loc de geacă peste ţinutele de vară. Rochia tip cămaşă poate să fie deci cea mai bună alternativă la o geacă de blugi.

Rochia tip cămaşă într-o ţinută cu suprapuneri. Poţi purta rochia tip cămaşă peste un tricou sau peste o bluză mai romantică la fel ca în cazul unei salopete mai trendy. O ţinută îndrăzneaţă dar originală în acelaşi timp.

Lasă un răspuns