3 cărți de dezvoltare persoanală și afaceri pe care trebuie să le citești

Nu știu dacă puteți găsi și în format electronic cele 3 cărți de dezvoltare personală și de afaceri pe care le voi recomanda însă am ales să scriu acest articol în speranța că oamenii încă mai citesc cărți în format fizic. Apropo de asta, când ați citit ultima dată o carte și când ați văzut ultima oară un om citind în metrou, tren sau autobuz?

Sistemul Maestrului de Charles F. Haanel – O carte în care fostul mason de grad 32 Charles F. Haanel ne prezintă tehnici prin care ne putem dezvolta pe plan spiritual cât și material, în timp, cu ajutorul puterii creatoare a gândului. Interesant e faptul că la finalul fiecărul capitol (săptămâni, cum le-a denumit cel ce a tradus cartea) maestrul ne dă diferite exerciții pe care să le practicăm înainte de trecerea la următorul capitol.

100 de căi spre fericire de Timothy J. Sharp – Aici autorul ne vorbește despre cât de complexă e fericirea și totodată cât e de ușor să o atingem. De asemenea cele ”100 de căi” reprezintă 100 de capitole (destul de scurte ce-i drept) în care sunt abordate diverse teme ale fericirii și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a fi mai fericit.

Conversații libere de Robert Scoble și Shel Israel – Deși când am cumpărat cartea am fost puțin sceptic ținând cont că a fost scrisă în 2008 iar pe prima pagină ni se spune că vom întâlni sfaturi despre blogging și PR am realizat pe parcurs că, deși însoțite de exemple, sfaturile sunt totodată generale și încă pot fi aplicate cu succes deși în tot acest timp s-au schimbat foarte multe în mediul online.

Deși puteam să scriu un număr muuult mai mare de cărți de acest tip am ales să vă vorbesc și să vă recomand doar titlurile pe care le-am citit eu, le-am aplicat în viața de zi cu zi și am observat rezultate pozitive.

În încheiere vă recomand să citiți cât mai mult. Ciți orice vă pică în mână, doar citiți.

Lasă un răspuns