20 Apr 2018

Cafeaua cea de toate zilele

Cu ce am rămas după lansarea noii game Lavazza Filtro Italiano

Lavazza Filtro Italiano

Am fost în dimineața asta la localul Poesia by Patrizia, de pe Aviatorilor 76, unde cei de la Lavazza au lansat gama Filtro Italiano, o gamă de cafea Lavazza ce se poate prepara la filtru. Am băut niște cafea super bună, am mâncat un fel de icre de cafea, am ascultat atent la povestea despre istoria brandului și am adunat niște informații pe care ... Citește »

Death Wish- cea mai tare cafea din lume

De curând a fost lansată pe piață cafeaua cu cel mai tare conținut de cofeină din lume: Death Wish. Aceasta este fabricată în New York și are de 200 de ori mai multă cofeină decât oricare alt brand de pe piață. Are gustul asemănător cu cel de Arabica, însă  oferă mult mai multă energie, iar pachetul de jumătate de kg costă 19,9 dolari. ... Citește »

Bea-ți cafeaua pe Everest!

Imaginează-ţi că eşti în mai, eşti la munte, dar nu în orice loc, ci pe Everest şi îţi bei cafeaua admirând priveliştea… Acum gândeşte-te că asta se poate întâmpla şi nu, nu este o glumă. Costin Miu organizează un fel de expediție pe Everest. Pe parcursul a trei săptămani poţi savura cafeaua şi poţi face sport într-o aventură de neuitat. Mai ... Citește »

7 ingrediente pe care le poți adăuga în cafea

Este bine ştiut că în cafea se poate adăuga lapte, frişcă sau  whiskey irlandez, dar sunt multe alte ingrediente ciudate pe care le poţi adăuga şi de care nu ştiai. Am făcut o listă cu câteva dintre ele:  Ouă– Cafeaua este mai densă atunci când o suplimentezi cu un ou. Pentru a evita problemele digestive, adaugă- l înainte de a ... Citește »

Poveștile la o cafea nu se consumă în offline

Oare nu ți-ai pus de multe ori problema că stăm prea mult timp în online cu prietenii, chiar dacă vrem să ne întâlnim offline? Conform studiului comandat iVox, 1 din 2 români declară că este conectat la telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când se află în compania altor persoane. Cercetarea a urmărit impactul comunicării online asupra conversațiilor offline, desfășurându-se pe ... Citește »

Uite cum poți să fii productiv dimineața la birou

productiv

Productiv? Nu? Nici tu? Lasă, nu ești singurul. Important e că am găsit soluția perfectă pentru problema asta! Eu am trei mari probleme dimineața: trezitul, apucatul de treabă și partea cu a fi productiv. Sunt un fel de zombi când mă trezesc. Le-aș face pe toate, dar n-aș face nimic. Iar când vine vorba de pus în fața calculatorului și ... Citește »

Cafeaua Chemex, preparată acasă..sau la birou

Pentru că a trebuit să rămânem fără cafea la birou ca să ne folosim de Chemex-ul primit cadou de la Origo, ne-am gândit să împărtășim cu voi cum să-ți prepari o super cafea de specialitate în 2 pași…sau în 10 minute. Chemex este un aparat cu un design este extrem de atrăgător. Unde mai pui că e același din 1941, ... Citește »

Cafeaua Arabica, primul soi de cafea cultivat

A sosit momentul prezentării ultimului tip de cafea dintre cele patru soiuri cultivate în scopuri industriale: Arabica, Robusta, Liberica și Maragogype. Cafeaua este pentru majoritatea dintre noi băutura cu care ne începem fiecare zi, care ne oferă doza de energie și bunădispoziție. Puțini știu să facă diferența între acestea, unii crezând că Robusta și Arabica sunt unul și același sortiment de ... Citește »

Robusta, soiul iubitorilor de cafea instant

A venit momentul să vorbim și despre cele 2 soiuri de cafea foarte cunoscute și apreciate în întreaga lume, Robusta și Arabica. Cred că tuturor ni s-a întâmplat, cel puțin o dată, să ne fie greu să alegem între cele două tipuri de cafea, dorindu-ne să o alegem pe cea mai bună, dar care să fie și la un preț ... Citește »