20 Apr 2018

Care este tipul de cafea care îți definește cel mai bine viața?

Camera din față

Te-ai întrebat vreodată ce tip de cafea te caracterizează cel mai bine? Dacă ar fi să compari viața ta cu un sortiment de cafea, pe care l-ai alege? Poate că dacă ești o fire sensibilă, ușor nostalgică, ți-ar plăcea ca viața ta să aibă aroma unei cafele ca a bunicii, iar dacă îți plac lucrurile și rezolvările simple, preferi cafeaua Vietnam Hua-Sen.

Mie-mi place să cred despre viața mea că se aseamănă cu cafeaua Etiopia Moka Sidamo pentru că îmi ofere și momente lejere, soft, dar și momente acide, reușind să păstreze mai mereu un echilibru între cele două.

Acum e rândul tău să te gândești la treaba asta! Pentru a te ajuta să te decizi mai ușor, îți ofer magazinul online Camera din Față de unde poți alege ce sortiment de cafea crezi ca te definește cel mai bine. Iar dacă ai un blog, pe Blogal Initiative avem o campanie prin care te provocăm să ne spui ce tip de cafea ori de ceai ar fi blogul tău. Oferim atât premii în bani, cât și sortimentul de băutură pe care l-ai ales!

Camera din Față e una dintre cele mai iubite ceainării / cafenele din București, renumită pentru cele peste 180 de sortimente de ceai și peste 20 de sortimente de cafea de specialitate. Când vine vorba de serviciile lor poți alege fie să mergi la localul lor, dar și să comanzi online ceva pentru acasă. Mai multe detalii despre concept poți citi aici.

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*