22 Apr 2018

Plătește-ți cafeaua cu versuri

Cu ceva timp în urmă vă povesteam despre cafeneaua din Sidney, cea în care poți plăti cafeaua cu un sărut. Înc-aștept să vad care s-o încumeta și la noi. Dar până atunci, să vă povestesc ceva despre altă metodă de plată, de la noi de data aceasta.

Țineți minte isprava celor de la Julius Meinl, cea cu metroul poeziei? Ei, aflați de la mine că vă puteți plăti cafeaua cu o poezie.

1377214-644602168905082-1592162326-n
Vinerea aceasta, pe 25 octombrie, în 80 de cafenele Julius Meinl din întreaga țară, versurile devin monedă de schimb: consumatorii își vor putea cumpăra cafeaua nu cu bani, ci cu versuri! Activarea face parte din campania Julius Meinl „Poezia poate face lumea mai bună”, prin care brandul urmărește readucerea poeziei în vizorul publicului larg.
Într-o lume condusă de bani și putere financiară, am ales să demonstrăm că poezia are influență chiar și asupra lor. Dacă o poezie poate schimba lumea, acum ea poate sa îți achite o cafea. Un gest simbolic ce monetizează forța poeziei”, spune Radu Pilat, Community Marketing Expert Heist Industries, agenția care se ocupă de campanie.

În București, versurile vor funcționa pe post de monedă în 11 locații Julius Meinl, după cum urmează: Goccia, La Belle Vie, Tress Cafe, Legere Café, Blues Café, Ludic, Green Hours Jazz Café, Energiea, Filos Pub, Les Bourgeois și Bistro Zattara.

La fel se va întâmpla și în cafenele din alte 30 de orașe din țară: Arad, Bistrița, Botoșani, Buzău, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Cristuru Secuiesc, Dej, Deva, Galați, Gherla, Odorheiu Secuiesc, Petroșani, Pitești, Ploiești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Roman, Sâncrăieni, Selimbar, Sf Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Târnăveni și Timișoara.  Sunt 80 de cafenelele partenere și le găsiți pe toate în aplicația de pe facebook.

Inspirație vă doresc! 🙂 

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*