22 Apr 2018

O nouă locație Second Cup se deschide la Universitate

sursa foto: bestmusic.ro

sursa foto: bestmusic.ro

Cele mai bune sortimente de cafea vă așteaptă, începând cu 13 noiembrie 2015 ora 11.00 chiar la Universitate, în noua locație Second Cup.

Membrii familiei Second Cup, cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea chiar vis-a-vis de Universitate.

Astfel, pe 13 noiembrie începând cu ora 11.00 sunteți invitați să gustați sortimente de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, precum și o serie de băuturi speciale (ceaiuri, siropuri), în acorduri armonioase de pian.

Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povești despre iubire, dar și despre putere, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar și în sufletele oamenilor odată cu istoria fiecărui popor, odată cu fiecare dimineață din viața unei familii

Mai mult decât atât, momentul în care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp prețios pentru ei, pentru cei la care țin, pentru partenerii alături de care materializează vise. Înseamnă prietenie, simplitate, armonie. Bucuria de a te revigora, dar și de a te liniști în același timp.

Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reașează în inimile clienților cu fiecare bob de cafea măcinat, cu fiecare legendă scrisă în ceștile de ceai. Second Cup readuce cetățenilor din București, exact în centrul capitalei, armonia perfectă între simplitate și modernitate.

Pentru că majoritatea artiștilor au fost îndrăgostiți de cafea, pentru că Bach i-a dedicat cele mai frumoase combinații de note muzicale prin „Cantata Cafelei”, pentru că în fiecare moment petrecut la Second Cup puteți regăsi sublimul relațiilor de prietenie și de familiaritate, pe 13 noiembrie ora 11.00, în timp ce beți cafea aveți posibilitatea să ascultați melodii celebre cântate la pian.

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*