27 Mai 2018

Cu oameni. Despre Oameni. Gaudi Bistro.

Să fi trecut vreo două (dacă nu mai bine) luni de când le-am trecut pragul şi am ars-o cafengeşte la modul corespunzător. Oricât aş încerca să vă povestesc despre atmosferă sau, pur şi simplu, despre starea de bine care pluteşte în bistro, n-aş reuşi să redau exact magia de acolo; pentru asta-i musai să vă faceţi drum la Gaudi Bistro. Aud, #pesurse, că mâncarea e genială, iar servirea impecabilă. Doar că treaba mea, în spaţiul de faţă, e să vă povestesc despre cafea. Şi uite-mă că-ncep.

‘Şi pentru că poveştile sunt în acest colţ la ele acasă, cafeaua noastă specială, cu arome intense, care diferă în funcţie de regiunea de provenienţă, dar întotdeauna cu o notă senzuală şi exotică, te aşteaptă să îţi şoptească şi ea, printre aburi, povestea ei. Cei care au mai încercat-o spun că ar fi perfectă…‘ Să mă credeţi pe cuvânt când vă spun că n-am nimic de obiectat aici, ba chiar aş plusa, spunând că-i muuult mai bine.

18 (Copy)    16 (Copy)

Cafeaua vine de la cei de la Contego-Coffee – mă tot auziţi povestind despre ei – şi până să ajungă pe masa noatră, trece pe la băieţii iscusiţi de la bar. Nu mă pot abţine (din nou) şi vă spun că băieţii de la bar au trecut prin ‘mâna’ lui Paul Ungureanu (ştiti voi, cel care m-a stârnit cu cafeaua şi datorită căruia am pornit pe drumul acesta). Espresso, double espresso, cappuccino, gourmet cappuccino, espresso machiatto, caffe latte, aeropress/syphon coffee (must try!) şi altele tot aşa. Toate bune şi cu preţuri mai mult decât decente (a se citi între 7 şi 12 Ron). 🙂

23 (Copy)    28 (Copy)

Băgăcioasă cum mă ştiţi, am stat în sufletul lor tot timpul, i-am zăpăcit cu blitzul şi cu ‘dă-te mai încolo’, ‘stai mai aşa’, ‘râzi, mă!’ sau ‘hai mai fă un desen în cafea’. Nu m-au scos afară-n şuturi, ba, mai mult, mi-au făcut pe plac până-am început eu să mă simt prost că-i tot chinui. Am băut un espresso şi un două nu mai reţin exact câte cappuccino, foarte bune amândouă. Unde mai pui poveştile domnului Mugur sau discuţiile ‘pasionale’ ale lui Paul despre cafea. Sau, off topic, minunăţia de mai jos. 🙂

9 (Copy)              11 (Copy)

Să fi trecut vreo două (dacă nu mai bine) luni de când le-am trecut pragul şi am ars-o cafengeşte la modul corespunzător. Oricât aş încerca să vă povestesc despre atmosferă sau, pur şi simplu, despre starea de bine care pluteşte în bistro, n-aş reuşi să redau exact magia de acolo; pentru asta-i musai să vă faceţi drum la Gaudi Bistro. Aud, #pesurse, că mâncarea e genială, iar servirea impecabilă. Doar că treaba mea, în spaţiul de faţă, e să vă povestesc despre cafea. Şi uite-mă că-ncep. 'Şi pentru că poveştile sunt în acest colţ la ele acasă, cafeaua noastă specială,…

Verdictul BlogDeCafea.ro

ATMOSFERĂ ȘI DESIGN
Meniu
Servire
Prețuri

User Rating: Be the first one !
100

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*