20 Apr 2018

Creamier: prima cafenea gelaterie din București

sursa foto: povesteacasei.ro

sursa foto: povesteacasei.ro

În București a apărut prima cafenea gelaterie: poartă numele de Creamier, este situată pe strada Benjamin Franklin, numărul 5 și reprezintă locul în care înghețata artizanală întâlnește cafeaua de specialitate, într-o formă cremoasă și absolut delicioasă.

Designul localului este industrial: prezintă combinații de lemn, metal și ceramică și multe culori vii. Este un loc primitor prin design, care vă îmbie la o după-amiază de duminică petrecută în liniște, observând orașul prin geamurile mari de sticlă.

Meniul vă oferă înghețată cu vanilie, fistic, ciocolată, amaretto, zabaglione, niciolla, căpșuni, lămâie, lavanda, mentă și, desigur, cafea. O cupă are 50 de grame și costă 6 lei.

La Creamier puteți bea și cafea, și ea la prețuri mici comparativ cu alte cafenele cu pretenții din Capitală – variază de la 5 la 14 lei, în funcție de ceea ce doriți să beți (espresso, long black sau cafea cu lapte).

În curând se va deshide și o mică terasă în fața localului, iar cum afară vremea este numai bună de ieșit din casă, s-ar putea să se dovedească o alegere numai bună. Atmosfera veselă și nonconformistă, plus delicioasele înghețate din meniu vor fi destul de convingătoare pentru a vă determina sa reveniți cu plăcere aici.

 

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*