20 Apr 2018

Cel mai bun cappuccino din București

Nu vă entuziasmați, nu l-am găsit încă. Dar sunt hotărâtă să plec în căutarea lui. Și am nevoie de ajutorul și recomandările voastre.

DSCN3276

Poza e dintr-o vacanță de la Roma; am întrebat unde găsesc cel mai bun cappuccino din oraș și mi s-a indicat cafeneaua în cauză. Intrarea era semnalizată coresăpunzător, ei știau că au cel mai bun cappuccino din oraș. Și n-am mai văzut o plăcuță asemănătoare în altă parte. Ceea ce mi-aș dori și pentru București. Și eu propun următoarele: timp de câteva zile, să spunem până joi, 31 octombrie, să-mi propuneți voi locații. Mă gândesc, după cum v-așteptați, să nominalizați locurile din București în care ați băut cel mai bun, dar chiar cel mai bun cappuccino.

Vineri, 1 noiembrie, centralizez toate propunerile și, pe onoarea mea, până la 1 decembrie le încerc pe toate, vă povestesc de fiecare în parte și la sfârșit vedem care-a fost mai bun. Și-acum, pentru a evita discuțiile de genul ‘s-a ales pe pile’ & co., vă invit să luați parte la căutări. Adică, după ce stabilim locațiile în care cappuccino îi chiar cappuccino, facem traseul și programul și mergem împreună la degustat. Și, ca să fim profi pân’ la capăt, luăm cu noi un priceput în ale cappuccino-ului la fiecare degustare. Start la propuneri!

Who’s in? 😀

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

34 comentarii

 1. Cei de la hotel Novotel se lauda ca ei au cel mai bun cappuccino. Acum nu stiu daca au dreptate, dar e drept ca a fost foarte bun! 🙂

 2. Origo. Am incercat mai toate cafenele si e singurul loc din Bucuresti unde barista sunt chiar barista 🙂

 3. Origo, Coftale, Fitto.

 4. As zice Gloria Jeans, dar sigur sar specialistii pe mine.

 5. Ted’s Coffee de pe langa Fac. de Arhitectura. Cred ca e str Campineanu acolo. E foarte misto cafeaua.

 6. Foarte buna initiativa, nu am o recomandare, dar as spune sa incerci in cafenelel unde exista cafea de calitate, cum ar fi Illy. Oricum astept raspunsurile ca tare as be a un cappuccino bun!

 7. Ted’s, vad c-a fost deja propus. N-am fost acolo dar vreau sa merg pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ei.

 8. Avem unul la Onesti de iti lasa gura apa :)! trebuie sa mai vii doar pe acasa !

 9. Eu zic Cafeneaua Smardan 🙂

 10. Rue Du Pain , Floreasca 🙂

 11. Exista o cafenea nonconformista prin amenajare si design, pe Str. Biserica Enei, nr 2, langa Facultatea de Arhitectura Ion Mincu.Se numeste Plot&Coffee Shop. Imi place foarte mult ca nu se fumeaza si ca pot sa lucrez in liniste la diverse proiecte.Fac cel mai bun latte. Merita incercat!

 12. Recomand Vienna Lounge ( JW Marriot Bucharest Grand Hotel) dar inainte intrebati daca este Andrei in bar 🙂

 13. Eu zic sa incerci Filicori din Afi Palace !

 14. Ted’s Coffee, pe Ion Campineanu nr 10

 15. Pascucci din Dorobanti, Don Cafe Dorobanti. Mentionez ca nu am mers inca la Origo, voi merge curand.

 16. Si care a fost the best pana la urma?

 17. salut. daca ajungeti in Oradea recomand MAGAZIN DE CAFEA MONCA. Chiar au cafea de calitate. au vreo 30 de tipuri. iti macina pe loc, iti alegi ce tip de cafea vrei. cafeaua e prospat prajita. MERITA !!!

  https://www.facebook.com/magazin.de.cafea.monca

 18. Dolce Bacio, de pe Bd.Regina Elisabeta, vis-a-vis de intrarea in Cismigiu.
  Cel mai bun cappuccino pe care ll-am savurat in Bucuresti, testand multe localuri

 19. Dolce Bacio, vis-a-vis de liceul Lazar, Cismigiu, the best of the best. Nu mai spun ca oamenii fac si tot felul de desene in ceasca. Recomand!

 20. Nu se mai bea cafea în București

 21. CoffeeDrive 4You mai fac cafele bune de prin Pipera

 22. Pe bd Carol, intre Armenească si Latină e un mic magazin de cafea. Langa un Mega Image. Cei de acolo fac un cappuccino excelent- dar si cafeaua e de vina 🙂

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*