22 Apr 2018

Am fost la inaugurarea cafenelei Kaffe-in

sursa foto: facebook.com/KGRILLmegamall

sursa foto: facebook.com/KGRILLmegamall

În Mega Mall, mall-ul din Pantelimon, a avut loc săptămâna aceasta lansarea cafenelei Kaffe-In, care face parte din rețeaua de restaurante K-Grill, alături de K-Grill Piața Victoriei, K-Grill Băneasa Mall și K-Grill Mega Mall.

Conceptul K-Grill s-a născut din dorința de a readuce în prim plan mâncarea simplă, sănătoasă și gustoasă, servita rapid. Bucătării noștri au căutat inspirație în gastronomia mediteraneana adaptând-o astfel încât să se potrivească și celor mai exigente gusturi europene. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile și uleiurile naturale se combină spectaculos pe plita încinsă a grătarului deschis.

Misiunea noastră este de a aduce pe masa clienților preparate simple a căror calitate și savoare să dea dependență! Clienții noștri sunt oameni ocupați, care știu cât de importantă este totuși alimentația sănătoasă și diversificată. Pentru ei am creat K-Grill. Dar sunt momente în viață când simțim nevoia să luam o pauză, să savurăm o cafea sau un cocktail împreună cu prietenii. Pentru asta exista Kaffe-in„, a declarat Danny Barakat, manager K-Grill Group.

Cafeneaua Kaffe-In este situată la etajul 2 în Mega Mall, oferind o atmosferă relaxantă cu muzică de calitate și personal amabil și discret. Cafeneaua are în meniu 33 tipuri de cafea cu și fără cofeină, alături de diverse alte produse gustoase și sănătoase făcute după rețete originale. Pe cei ce adoră dulciurile, Kaffe-in îi așteaptă cu mousse de ciocolată, tort cu cremă de brânză și iaurt, tort de mere, eclere cu ciocolată și alte bunătăți.

Personal, m-am delectat cu un Hazelnut latte macchiato pe care l-am apreciat enorm. Alături de el am gustat din eclerele mai sus menționate și niște orez cu lapte și scorțișoară. Înainte de desert, însă, am încercat și câteva din produsele tradiționale K-Grill. Cel mai mult mi-a plăcut sandvich-ul Tawook Roşu Cu Bacon (adică pui marinat, preparat la grătar, bacon la grătar, maioneză, castraveţi muraţi şi cartofi prăjiţi).

K-Grill Restaurants este o rețea alcătuita din 3 restaurante: K-Grill Piața Victoriei, K-Grill Băneasa Mall și K-Grill Mega Mall. Planurile de viitor ale companiei includ deschiderea altor două locații: în Park Lake Titan și Veranda Mall Bucur Obor.

Cu un meniu diversificat, restaurantele K-Grill oferă publicului larg mâncare sănătoasă și gustoasă, servită rapid sub formă de sandvich-uri. Printre produsele care pot fi găsite aici sunt: sandwich-uri în lipie (tawook, kebab, falafel etc.), burgeri, salate, deserturi și clătite uriașe. Pentru familiile cu copii, restaurantul a pregătit meniuri speciale cu produse și cantități adaptate copiilor.

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*