20 Apr 2018

Therapy Bistro – cafeneaua terapeutică

Auzisem de ceva vreme de Cafe Therapy, dar nu apucasem să ajung până când, trecând pe strada Sfinții Voievozi, mi-au atras atenția măsuțele scoase afară în curte. E localizată la numărul 60, într-o casă veche, care mi-a dat senzația că mă duc în vizită la bunica. Mie mi s-a părut un mare plus în ideea unui spațiu în care te poți simți confortabil și bine-venit din start.

Cu un concept axat în principal pe proiecte de terapie, cafeneaua este finanțată printr-un proiect european și aduce la un loc persoane abstinente, specialiști în domeniul adicțiilor, dar și publicul larg. Este atât un spațiu pentru iubitori de cafea sau mâncare sănătoasă, cât și pentru terapie și regăsirea echilibrului în viața personală, prin diverse evenimente tematice care au loc aici. Proiectul este o întreprindere socială și susține integrarea pe piața muncii a persoanelor care vin din medii defavorizate, angajații însuși fiind din această categorie.

În interior nu se fumează și nici nu veți găsi băuturi alcoolice, însă se pot achiziționa diverse produse provenite din alte afaceri sociale ale proiectului Ses Therapy. Nouă ne-a plăcut atât designul, cafeaua cât și supa de morcovi foarte bună pe care o au în meniu. Faceți-i o vizită și spuneți-ne ce părere aveți.

IMG-9918 IMG-9960 IMG-9962

Despre Roxana Bira

Un comentariu

  1. Imi plac locurile cu personalitate, intr-o lume atat de plata si fara esenta. Bravo celor care au inteles ca avem nevoie de asa ceva.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*