20 Apr 2018

SCAE România te transformă în cel mai tare barista!

Bine, trebe doar să vreți. 🙂

Vă avertizasem ieri că urmează să vă fac cunoștință cu Laurențiu Ștefan; îi place să spună despre el că-i doar cel mai bun servitor de cafea. Eu zic că-i unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut în ultima perioadă; în același timp e și câștigătorul Campionatului Național de Barista.

210 (Copy)
Ușor reticentă la invitația lui de a-l vizita la SCAE România, m-am dus hotărâtă să nu stau mai mult de-o oră. Nu-l cunoșteam deloc și-mi era greu să cred că are timp de pierdut cu mine, mai mult decât ora de vă spuneam mai sus. Am ajuns pe strada Zefirului la numărul 19 (pentru că acolo se întâmplă toate) cu o întârziere de vreo 45 de minute (cineva a făcul Calea Călărașilor muuuult prea lungă) și cu toate scuzele la mine. Surprinzător, nu părea să aibă vreo problemă. ‘- Bei un cappuccino?’, mă-ntreabă. ‘- Mănânci, calule, ovăz?’, îi zic. 🙂 Și-a-nceput vorba, joaca, a ajuns și Valentin (a se citi ‘cel mai pictor în cafea’ 🙂 ) și s-au pus pe treabă.

138 (Copy)
Ne-am trezit după vreo 5 ore că nu știm când a trecut timpul. ‘Așa-i când stai cu oameni faini’, îmi spuneam în minte. Cafele peste cafele, ‘picturi’ care mai de care, lumină caldă, cărți cu informații despre cafea cât pentru toată viața, poveștile lor, ustensile care mai de care, tort bun de la Dana Toma, ponturi multe și bune despre cafea și locuri cu cafea bună. 🙂 Melci, indieni, suflători de flăcări, lei, cățeluși sau capete de mort, toate muncite în ceșcuțe de băieții care par să nu se plictisească nici o clipă de ceea ce fac. Și ăsta-i și secretul, dacă mă-ntrebați pe mine.

118 (Copy)
Bonus, pen’ c-am fost fată de treabă (am fost, da??), asta:

177 (Copy)
Pentru cei la fel de pasionați, dar mai puțin instruiți, am soluția: Acum ai ocazia să scrii propria ta definiție a cafelei perfecte, dar numai după ce înveți să o prepari ca un profesionist.

Astfel că, pentru tine, iubitor al cafelei, SCAE Romania dă drumul celui mai profesionist Barista Training Center. Iar profesor iți va fi nimeni altul decât Campionul Național de Barista din 2013, Laurențiu Ștefan.

Înscrie-te cââââât mai repede! Programul cursurilor este următorul: între 16-18 mai 2013 (între orele 10.00 – 18.00) și între 3- 5 iunie 2013 (între orele 10.00 – 18.00). Mai multe detalii despre tarife și program găsiți tot la Laurențiu, încercați-l cu un telefon 0722.528.612.

Aruncați un ochi pe restul pozelor, să vă convingeți! Între timp, eu încerc să ajung la un curs de-al lor și mă întorc cu impresii, bine? 🙂

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

6 comentarii

  1. Foarte tare!reusite picturile voastre!:)

  2. Stefan Cristian

    M-ar interesa un asemenea curs,daca aveti detalii,va rog,contactati-ma pe adresa de mail tanase.stefacristian@yahoo.ro ori la nr de tel : 0729745854

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*