20 Apr 2018

Poveștile la o cafea nu se consumă în offline

Oare nu ți-ai pus de multe ori problema că stăm prea mult timp în online cu prietenii, chiar dacă vrem să ne întâlnim offline?

Conform studiului comandat iVox, 1 din 2 români declară că este conectat la telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când se află în compania altor persoane. Cercetarea a urmărit impactul comunicării online asupra conversațiilor offline, desfășurându-se pe un eşantion de 1.653 de respondenți la nivel național.

Studiul a evidențiat faptul că 9 din 10 români cred că în prezent oamenii poartă conversații față în față mai puțin decât în urmă cu 10 ani. Acest lucru poate părea firesc, însă 1 din 2 români declară că se simte vinovat atunci când stă mai mult timp conectat la device-urile mobile decât atunci când petrece timp împreună cu cineva drag în offline. Astfel, 85% declară că ar trebui să acorde mai mult timp de calitate comunicării neîntrerupte de device-urile mobile.

Pe baza acestor fapte, Jacobs România a lansat ieri campania „Oferă-i timp împreună la o cafea” prin care încurajează românii să ia o pauză de la conversațiile online și să petreacă mai mult timp împreună la o ceașcă de cafea.

În cadrul campaniei, Jacobs a construit platforma www.discutiialintaromate.ro care, în perioada 22 februarie – 27 martie, pune la dispoziție acestora posibilitatea de a cronometra timpul acordat conversațiilor cu cei dragi. Mai mult, utilizatorii ale căror conversații durează mai mult de două minute sunt răsplătiți cu pachete speciale Alintaromate și cu excursii ideale pentru petrecerea timpului împreună.

Tu cât timp petreci la cafea povestind cu cei dragi?

Despre Roxana Bira

Un comentariu

  1. cafeaua jacobs kronung ,o cafea cu gust ORIBIL ,PACAT AU STRICAT SI ASTA ;(

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*