20 Apr 2018

NESCAFÉ Dolce Gusto și will.i.am dau startul campaniei „Creativitatea reinventează clasicul

NESCAFÉ Dolce Gusto

NESCAFÉ Dolce Gusto, sistemul premium și inovativ de băuturi, dă startul campaniei „Creativitatea reinventează clasicul”, al cărei ambasador global este faimosul și multi-premiatul producător muzical will.i.am. Campania aduce în prim plan puterea creativității de a reinventa clasicul atât în industria muzicală, cât și în universul cafelei.

Iubitorii de cafea își doresc să trăiască experiența perfectă oferită de o cafea de calitate. Astfel, NESCAFÉ Dolce Gusto îi ajută să experimenteze o cafea desăvârșită, care depășește convenționalul.

Pentru a arăta modalitatea în care, cu ajutorul creativității, clasicul poate fi reinventat când vine vorba de muzică și de cafea, NESCAFÉ Dolce Gusto va lansa un video în care îl vei descoperi pe superstarul internațional will.i.am creând propria variantă de melodie, pornind de la hit-ul clasic al lui Otis Redding ”(Sittin’ On) The Dock of the Bay”. De asemenea, vei putea vedea cum NESCAFÉ Dolce Gusto  transformă o cană de cafea clasică într-o experienţă perfectă şi impresionantă.

Acest parteneriat este pentru will.i.am o asociere naturală – “Am ales să colaborez cu NESCAFÉ Dolce Gusto deoarece în centrul campaniei se află explorarea creativității, o parte importantă a activității mele. NESCAFÉ Dolce Gusto garantează producerea unei cafele savuroase și de calitate, așa cum și eu garantez realizarea unor piese muzicale de înaltă calitate.

Începând cu 1 septembrie, vei putea urmări interviuri exclusive cu will.i.am și cu barista Ola Persson,  în care ambii experți detaliază cei patru pași necesari reinventării clasicului, cu ajutorul creativității, în aria lor de expertiză.

Cu ocazia lansării noii campanii, will.i.am va prelua paginile de Facebook NESCAFÉ Dolce Gusto pentru 48 de ore, începând cu 30 august 2016. În această perioadă, starul le va oferi fanilor posibilitatea să vadă imagini exclusive din studioul lui, chiar înainte de apariția filmului campaniei.

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*