20 Apr 2018

Mr. Barista caută intern

Mr. Barista caută intern, iar noi ducem vorba mai departe pentru că ne place tare mult ce și-a propus să facă. Pentru c-așa-s regulile jocului, nu vă spunem cine-i Mr. Barista, dar dacă sunteți interesați vă spunem că îi puteți scrie la mrbarista.v60@gmail.com sau îi puteți arunca rapid o întrebare pe pagina de facebook.

20 (Copy)

Astfel, vă spunem că Mr. Barista nu-și mai vede capul de consultanțe și i-ar prinde tare bine o mână de ajutor care să-i mai preia din telefoane, comenzi, mailuri. Apoi, același intern îi va fi umbră la traininguri și meetinguri și spirt în ceea ce privește organizarea. În mai puține cuvinte, să fie ambițios și cu inițiativă și să-și dorească foarte mult să facă parte din echipă.

La sfârșitul internship-ului, alesul se va fi căpătat cu un bagaj uriaș de cunoștințe din domeniu și cu full training pe partea de brew, espresso și latte art. După cele două luni va fi parte din echipă (în măsura în care își dorește acest lucru), cu un salariu frumușel (mi se șoptește în cască), plimbări în țară și cam toate cheltuielile acoperite.

Eu aș fi în stare să pariez că după două luni n-o să mai vreți să faceți altceva. Și-aș mai paria și pe faptul că o să reușiți să faceți latte art ca în poza de mai sus, așa cum Mr. Barista ne-a arătat. 🙂

 

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

2 comentarii

  1. cred ca am vazut prea tarziu acest articol…mi-ar fi placut sa pot aplica si eu…

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*