20 Apr 2018

„Mică. Mare. Măcinată.”, noua campanie Inmedio

sursa: instilulmeu.ro

sursa: instilulmeu.ro

Inmedio a introdus în magazinele sale cafeaua proaspăt măcinată Doncafe, în două variante de dozaj: mică și mare.

Campania „Mica. Mare. Macinata.” se adresează tuturor celor care își încep ziua cu o cafea bună și îi îmbie la o oprire pentru doza de plăcere și energie în galeriile comerciale și în mall-urile în care sunt amplasate magazinele Inmedio.

Pentru a le face consumatorilor cunoștință cu noul produs, Inmedio și Doncafe lansează în luna iulie și o promotie aromată: cei care comandă o cafea mică primesc una mare. Campania se desfășoră până pe 10 august, în limita stocului disponibil.

Inmedio și-a propus să anunțe consumatorii de cafea că de acum se pot bucura de noi beneficii atunci cand își cumpără cafeaua din rețeaua de magazine: pentru că boabele sunt proaspăt măcinate, ei se vor delecta cu un gust mai intens și mai bogat. În plus, acum pot alege doza ideală de cafea, după poftă sau nevoie.

Campania a fost concepută și dezvoltată împreună cu agenția Republika, iar numele ei pornește de la acel „MMM…!” pe care o cafea proaspătă și intens aromată îl provoacă degustătorilor. Mai mult decât o onomatopee, este acronimul beneficiilor pe care Inmedio le oferă clienților de cafea: cele două opțiuni de dozaj (mică și mare) și faptul că este proaspăt măcinată. Inmedio oferă în luna iulie și 10.000 de cafele pentru zile mai productive și mai plăcute.

Pentru consumatori, cafeaua este un ritual zilnic important: un pick-me-up la trezire, un combustibil la lucru, un liant social în timpul liber. Mai presus de toate, cafeaua înseamnă plăcere. De aceea, ne-am propus să oferim clienților noștri doza zilnică de plăcere în această nouă formă – proaspăt măcinată și în două variante de dozaj. Mai mult decât atât, în luna iulie le vom oferi clienților și 10.000 de cafele din partea casei, pentru ca ei să încerce noua rețetă, din boabe proaspăt măcinate”, spune Petruța Ioniță, reprezentant Inmedio.

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*