20 Apr 2018

Doncafé Brazil: ediție specială inspirată din spiritul Braziliei

Doncafé aduce pe piaţă ediţia specială Doncafé Brazil, pentru lunile de fotbal din vara aceasta. Inspirată din țara cafelei, Doncafé Brazil este o cafea cu o aromă puternică si gust savuros.

Noua editie cafea Doncafe Brazil-250g vacuumÎntr-o vară plină de evenimente fotbalistice, femeile sunt adevăratele suporteriţe: ale bărbaţilor speciali din viaţa lor. Pentru ei, televizoarele rămân blocate zeci de minute în șir pe canalele sportive. Pentru ei, tricourile de suporter sunt spălate ori de câte ori e nevoie. Pentru ei, femeile dăruiesc zâmbete necondiționate când echipa favorită câștigă. Pentru toate aceste momente dăruite, femeile au nevoie de un moment doar pentru ele, în care savurează o ceaşcă de cafea Doncafé Brazil care să le ofere energii proaspete şi să le inspire o atitudine pozitivă zi de zi.

Doncafé Brazil transmite fidel atmosfera Braziliei – modernă şi energică – de la rețeta care include cafea din cele mai bune plantații ale Braziliei, până la ambalajul care ilustrează dansatori de samba, jocuri de lumini, artificii și alte elemente iconice specifice acestei țări.

Unde poate fi găsită noua ediţie de cafea?

Doncafé Brazil poate fi achiziționată în toate magazinele din țară, începând cu luna mai. Multe alte surprize în jurul noii ediții vor fi disponibile pe pagina de Facebook Doncafé.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Un comentariu

  1. Are o aroma deosebita! Si eu recomand cu incredere

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*