27 Mai 2018

Cum n-am trecut neobservați la Coffee Lovers Event 2013

De Coffee Lovers Event am aflat întâmplător, în urmă cu vreo două săptămâni; căutam diverse despre cafea și am ajuns pe site-ul celor de la SCAE (Specialty Coffee Association of Europe, da? 🙂 ). Îmi propusesem să merg să văd în ce ape se scaldă toată trebșoara asta cu cafeaua. Apoi ne-am gândit că evenimentul ar putea fi prielnic lansării blogului. Habar n-am ce-a fost în mintea mea când am căutat-o pe Silvia și i-am spus ce vreau să fac. Totul a devenit și mai interesant când ea a acceptat să ne așeze cuminței la un stand și ne-a lăsat să ne facem de cap. Zile-ntregi m-am tot întrebat ce-o fi fost în capul ei. 🙂 Apoi am cunoscut-o (și de atunci nu mă mai întreb). Pe fugă, asta-i tare drept, da’ timpul e de partea noastră și mi-am propus s-o văd tot mai des pe viitor.

1638-309344085858547-1375351013-n
Ce-am căutat noi la Coffee Lovers Event? Păi, să vedem:

– am căutat să cunoaștem oameni faini și am găsit exact ce căutam;
– am căutat să aflăm cam cum se întâmplă lucrurile cu cafeaua și cred că am aflat mai multe decât îmi propusesem;
– am căutat să ieșim în evidență și ne-a ieșit al naibii de bine, indiferent de metodele prin care am făcut-o;
– am căutat să găsim oameni frumoși care să-și dorească să vorbească cu noi și vă anunț că urmează niște săptămâni pline;
– am căutat să vă ținem la curent cu ce s-a întâmplat la Campionatul Național de Barista și mulți dintre voi ne-ați mulțumit pentru asta.

392882-309840345808921-512429953-n
Nu m-am așteptat ca lumea să ne ‘îmbrățișeze’ atât de bine. Evident, se cunosc deja excepții, dar asta nu face decât să ne bucure. Ne-ați promis că veți fi răbdători cu noi, iar noi promitem să facem exact ce-am vorbit. Cu mulțumirile sunt abia la început, dar vreau să-mi iau grija cu ele. Astfel, îi mulțumesc Silviei pentru susținere, Andrei pentru că-i dornică să mă învețe, celor mai dulci ‘vecini’ de la Contego-Coffee, Ted’s Coffee și Danei Toma (da, e o dulce 🙂 ), celor care-mi tot bagă în ochi ‘concurența’, îmi râd în nas și-mi spun că nu prea am ce căuta p-aici (keep them comin’, pe mine m-ajută), Chinezului, Loredanei și Blogal Initiative, Deliei de la Blog de Bere, lui Cristi mic, lui Dragoș (cel mai fotograf), lui Sorin (știe el de ce) Ștefaniei pentru toate pozele pe care le-ați văzut pe facebook pe parcursul celor 4 zile, lui Victor pentru că ne-a suportat și sfătuit (și scos la bere :D) și da, tuturor celor care ne-au vizitat și încurajat. Tare bine ne-a prins. 🙂

165407-309343802525242-1535908619-n
Personal, îmi doresc ca anul viitor Coffee Lovers să strângă și mai mulți vizitatori; și dacă se poate, la îndemnul nostru. 🙂 Iar ca să vedeți ce-ați pierdut, noi am aflat sfaturi prețioase în ceea ce privește prepararea cafelei acasă. Dar voi ați fost mai mulți cei care ne-ați descris metoda proprie, așa că nu vom sări peste ele. Săptămâna asta citim, pe rând, poveștile voastre din proaspăta categorie ‘Cititorii și cafeaua‘ și-apoi vin eu cu sfaturile specialiștilor. Merge?

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

4 comentarii

  1. eu acum am vazut acest articol:). multa bafta.

  2. Te-ai descurcat excelent la targ:).
    Spor si mult noroc.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*