20 Apr 2018

Coffee Lovers Event 2014

A treia ediție a Salonului Internațional al Cafelei va avea loc în perioada 24-27 aprilie 2014, pavilionul C3 al complexului expozițional Romexpo. Poate vă mai amintiți, anul trecut am fost acolo. De fapt, acolo ne-am lansat oficial și sper să înțelegeți că pentru mine e mai mult decât un simplu eveniment.

DSC-0856

Evenimentul este singurul de acest fel din Romania și își propune să aducă împreună producătorii și importatorii de cafea și produse conexe, naționali și internaționali. În cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri și conferințe legate de acest segment de piață.

Iubitorii de cafea din România sunt invitați să deguste diferite sortimente de cafea de cea mai bună calitate, preparate de cei mai buni barista din România; nu vor lipsi nici demonstrațiile impresionante de Latte Art.

DSC-0143

SCAE România va organiza în cadrul evenimentului și Campionatul Național de Barista, competiție ce are ca scop alegerea finaliștilor ce vor reprezenta România la campionatele mondiale de barista din Melbourne (în perioada 15-18 mai 2014) – Coffee in Good Spirits, Latte Art și World Cup Tasters și Rimini (10-12 iunie 2014) – WBC, Brewers Cup și World Roasting Championship.

Campionatul Național de Barista va fi alcătuit din 7 competiții: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric, Cup tasting, Brewers Cup și Roasting Championship, la care vor participa profesioniști ai cafelei, barista calificați în cele 7 competiții regionale organizate în toată țara.

DSC-0463
Accesul la acest eveniment va fi gratuit.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*