20 Apr 2018

Coffee Lovers – Campionatul National de Barista 2015

Întotdeauna voi scrie cu drag despre Coffee Lovers, indiferent de locul în care se desfășoară, cine se ocupă de organizare sau cine participă. Înainte de a fi un eveniment dedicat pasionaților de cafea, Coffee Lovers este evenimentul în cadrul căruia Blog de Cafea s-a lansat în urmă cu 2 ani, evenimentul în cadrul căruia am cunoscut oameni cu povești faine, oameni cărora cafeaua le-a deschis multe drumuri și, nu în ultimul rând, oameni care fac cafea bună.

165407-309343802525242-1535908619-n
Evenimentul este singurul de acest fel din România şi îşi propune să aducă împreună producătorii şi importatorii de cafea şi produse conexe, naţionali şi internaţionali. În cadrul evenimentului se vor organiza traininguri, workshopuri şi conferinţe legate de acest segment de piaţă.

Iubitorii de cafea din România sunt invitaţi să deguste diferite sortimente de cafea de cea mai bună calitate preparate de cei mai buni barista din România, care printre altele vor face şi demonstraţii impresionante de Latte Art.

SCAE România va organiza în cadrul Coffee Lovers Campionatul Național de Barista, competiție organizată pentru a alege finaliștii ce vor reprezenta România la campionatele mondiale de barista din Gothenburg, Suedia în perioada 16-18 iunie 2015 (Brewers Cup, Latte Art, Coffee in Good Spirits, Roasting Championship, Cup Tasters Championship). Campionatul Național de Barista va fi alcătuit din 5 competiții: Latte Art, Coffee in Good Spirits, Brewers Cup, Cup tasting și Roasting Championship la care vor participa profesioniști ai cafelei. Toti concurenții vor fi arbitrați de un juriul internațional certificat, format din specialiști din domeniu din Europa. Campionatul Național de Barista 2015 se va desfășura între 23 și 26 aprilie 2015 la ROMEXPO, Pav. C3.

DSC-0087 (Copy)

Parteneri confirmați ai evenimentului: Râșnițele Malkonigh, BRITA România, AXA Porcelaine, ZUZU, La Fântâna.

Accesul la acest eveniment este gratuit. Pentru mai multe detalii vizitați www.scaeromania.eu.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*