20 Apr 2018

Cafea și fapte bune

Pe scurt, ‘Din inimă pentru copii‘ – un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din secția de oncopediatrie a spitalului Marie Curie.

DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square va găzdui o prezentare de cafea de specialitate, în care fiecare dintre voi va fi introdus in universul cafelei, urmărind parcursul acesteia de la cultivare până la prăjire și preparare. Prezentarea va fi susținută de Laurențiu Ștefan, campion național barista, împreună cu voluntari SCAE România (Specialty Coffee Association of Europe). Cum vă spuneam, acest eveniment este dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din secția de oncopediatrie de la Marie Curie.

1623563-792732697408380-1774414272-n

În prezent secția cuprinde, în medie, 25 de copii aflați în diverse stadii ale bolii. Timpul petrecut în spital de aceștia este de minim trei luni și se poate întinde și pe ani de zile. Viața micuților cuprinde toate aspectele unei vieți normale într-un spațiu închis, care îi privează de contactul cu societatea. Ei se joacă, învață și își desfășoară activitățile cotidiene în funcție de starea de sănătate și de situația financiară a fiecărei familii în parte.

Prin desfășurarea acestui eveniment, oameni cu suflet mare încearcă să ofere copiilor susținere financiară și să le fie alături în lupta grea pe care o duc în fiecare zi.
Cost intrare: 20 RON

Detalii găsiți și pe pagina de facebook a evenimentului.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*