20 Apr 2018

Barmaniada – Etapa de Barista

Nu știu câți dintre voi vă mai amintiți sau câți dintre voi știți, dar n-am nicio problemă în a o spune din nou: în octombrie 2012 rătăceam neștiutoare într-o sală mare ce emana miros plăcut de cafea din toate părțile. Se întâmpla etapa de Barista din cadrul Barmaniadei, eveniment la care fusesem invitată via blogdebere (chiar, mai țineți minte că obișnuiam să scriu și-acolo, da? 🙂 ). Am recitit mai devreme ce scrisesem atunci. Băi, cât eram de fascinată de ceea ce se petrecea! Vă puteți închipui, numai, cât de fascinată sunt acum, când am început să aflu mai multe. Cu toate acestea, nu mă gândeam în acele momente că va veni ziua în care voi spune ‘Băi, blog de cafea va împlini curând un an…’. Da’ uite că se apropie momentul! 🙂

Save the date: 5 martie 2014, la Scala (Şoseaua Pipera-Tunari, nr. 1B).

7853-4931824810812-393313948-n

Așadar, să vă povestesc. Miercuri, 5 martie, va avea loc etapa de Barista din Barmaniada Barista Poster A4 cadrul Barmaniadei. Ca și anul trecut, cei mai buni barista din ţară sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în arta pregătirii cafelei! Finalul competiţiei va aduce în faţa publicului marele câştigător al acestei ediţii, care va primi titlul de Barmanul Anului 2013 în România şi şansa de a participa la un training de mixologie, susţinut de specialişti internaţionali, la ABSOLUT Akademi, în Suedia. Regulamentul şi alte detalii sunt disponibile aici.

Programul competiției arătă cam așa:

ora 12.00 – Competiție Cafea
ora 19.00 – Băuturi pe bază de Cafea

Invitați speciali: Gwilym Davies (campion mondial) și Petra Vesela (juriu acreditat SCAE).

Locație: Scala (Șoseaua Pipera-Tunari, nr. 1B, Cubic Center)

Accesul va fi liber, drept urmare vă-ntreb: cu cine mă văd acolo??

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*