20 Apr 2018

Această reclamă ne arată cum au reușit oamenii să ajungă pe lună acum 47 de ani cu ajutorul cafelei

Noua reclamă a Federației Colombia Coffee Grower spune că oamenii n-ar fi reușit să aselenizeze acum aproape jumătate de veac dacă nu ar fi fost echipați cu multă cafea tare.

Ba mai mult, campania aniversează cei 47 de ani de la coborârea primului om pe lună și sugerează faptul că în fiecare moment special de care a avut omenirea parte s-a regăsit o cană de cafea columbiană.

„De la prepararea cafelei reci la comerțul de cafea și la arta cafelelor cu lapte, cultura noastră este acum mai obsedată de cafea ca oricând. Dar oamenii nu realizează că cel mai important pas pentru a face o ceașcă de cafea este să începi cu niște boabe de cafea grozave,” a spus Emily Garvey, director de strategie la Rokkan, agenția care s-a ocupat de campanie. „Vrem să îi ajutăm pe oamenii care apreciază astăzi cafeaua, cei care pun preț pe calitate deasupra altor aspecte să realizeze puterea unui bob de cafea.”

Vă las cu spotul despre care am vorbit, curios de ce impresie vă va face!

Sursa: adweek.com

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*