20 Apr 2018

Bucurați-vă de o cafea bună la Festivalul Internațional de Statui Vivante

Festivalul Internațional de Statui Vivante

În perioada 16 – 20 iunie în București va avea loc Festivalul Internațional de Statui Vivante, aflat deja la cea de-a șasea ediție. Organizat de Teatrul Masca, festivalul va avea loc în acest an în trei locații diferite: grădina Casei Filipescu Cesianu (pe Calea Victoriei), Parcul Crângași și Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Festivalul din acest an marchează debutul unor serii de evenimente prin care Teatrul Masca sprijină proiectul București 2021, capitala europeană a culturii. Această ediție se arată a fi o puternică manifestare cu un impact imens. Bucureștiul se număra printre puținele capitale din lume în care statuia vivanta are un astfel de eveniment.

Festivalul va reuni peste 40 de statui vivante prezentate în premieră de Teatrul Masca și 20 de invitați străini din Olanda, Statele Unite, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia și Rusia. Serile de festival vor fi încheiate prin spectacole ale Teatrului Masca realizate în tehnica statuii vivante – Zidul și Arca lui Lenin.

Intrarea publicului este libera, în timp ce detaliile și programul festivalului pot fi găsite pe site-ul www.masca.ro.

Bonus, dacă aveți un blog sau un cont de Instagram puteți veni la blogmeetul organizat pe 16 iunie de la ora 20 la Casa Filipescu Cesianu. Dacă urcați poze pe Instagram cu hashtagul #statuivivante puteți câștiga un premiu de 50 de euro, iar dacă participați la campania de pe Blogal Initiative vă mai așteaptă alte trei premii, tot de 50 de euro fiecare.

Voi ce cafea credeți c-ar merge cel mai bine la un festival la care sunteți înconjurați de statui vivante?

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*