20 Apr 2018

Andrei Măceșanu, designerul român din illy Art Collection

WP1V52841

Sursa foto: www.stylereport.ro

De mai bine de două decenii, cei de la illy colaborează cu artiști internaționali care desenează cutiile de cafea pentru a completa illy Art Collection. Anul trecut, au lansat în România proiectul Design the illy Can, iar lucrarea câștigătoare a unui tânăr designer deja se regăsește pe 20.000 de cutii, într-o ediție limitată.

Andrei Măceșanu este student în anul I la Universitatea Națională de Arte București, iar tema lucrării sale este curiozitatea asupra felului în care oamenii relaționează și se raportează la cafea.

Alături de aceasta, illy Art Collection găzduiește lucrări semnate de James Rosenquist, Michael Lin, Michelangelo Pistoletto, Tobias Rehberger, Sebastião Salgado sau Robert Wilson.

 

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

2 comentarii

  1. Bravo domnule Macesanu! Iata ca avem si noi romani cu care se ne mandrim in Italia. Segafredo si Lavazza sunt alte marci cunoscute de cafea made in Italy

  2. am auzit la radio despre Macesanu si Alexandria.Asta poate sa insemne,de exemplu,ca nasc si aici un fel de oameni,sau poate ca marlania groasa se ntampla uneori sa omita cate un suflet de artist,Alexandria fiind o reteta destul de sigura pentru distrugerea frumosului,bunului gust si talentului.cum scapasi tu;draga Andrei?Cine ti a fost profesor?cum nu nte cau imbolnavit damele fine dah Halexandria,cu previzibilele lor taioare,care fac furori in satele lor de provenienta?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*