20 Apr 2018

Să fie B’estfest cu cafea!

Am zis, na! Lume, lume! Ştim deja că toată lumea merge la B’estfest în weekend. Ce nu ştiaţi însă, e că prietenii de la Contego-Coffee se vor asigura că vom fi funcţionali încă de la primele ore ale dimineţii. Vor fi prezenţi la datorie, cu cafeaua din dotare şi ne vor parfuma dimineţile. Bine, eu pun pariu că ei mai pregătesc şi d’altele, dar mai bine vedeţi voi la faţa locului.

DSC-0055 (Copy)
Acum, pe lângă faptul că ei sunt nişte faini, sunt şi mai faini pentru că vor să v-aducă şi pe voi acolo. Drept urmare, pun la bătaie două invitaţii duble pentru întregul festival. Ce trebuie să daţi la schimb? Idei, că sunteţi nişte creativi. Ştiu eu! 🙂 Despre ce idei vorbim? Despre cele mai trăznite idei de promovare a brandului Contego-Coffee. Ce vreţi, oamenii sunt trăzniţi, că doar d-aia ne plac.

Ideile se primesc exact la postarea de pe facebook şi aveţi timp fix până mâine dimineaţă la 10:00 să-i bombarbaţi cu comentarii.

Ia să vedem cu cine-mi beau cafelele la B’estfest! 🙂

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

12 comentarii

  1. dati si voi biletele?

  2. si daca sunt pt doua persoane, cine se asteapta sa le castige e pus in urmatoarea situatie jenanta: „Ai rabdare sa afam daca mergem sigur” „Cum adica? Deci imi cumpar sau nu bilet?”

  3. DA, FESTIVALUL A INCEPUT SI VOI N ATI DAT NIMIC

  4. Cum spuneam, acordarea biletelor nu era decizia noastra. Cei de la Contego Coffee au intampinat ceva probleme tehnice, iar in urma cu cateva minute ne-au spus urmatoarele: ‘Imi cer scuze pentru intarziere, dar la B`estfest nu prea exista internet si nu am reusit sa declar castigatorul si sa comunic. Acordam cele 2 invitatii lui Edi Poe si Leea Lee. Am sa le trimit un mesaj cu telefonul pentru a primi la la intrare invitatia. Multumesc si inca odata scuze pentru intarziere. Azi va fi mai interesant! Toti cei ce au postat au cafea si ceai gratuit la noi la stant si o punga de 250 gr gratuita. Va rog sa-mi trimiteti adresa de livrare celor ce au postat pana acum.’

  5. Sigur v-ati uitat pe toate postarile? ati avut doua posturi in care s-a comentat?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*