22 Apr 2018

Oare în Urzeala Tronurilor se bea cafea?

Te-ai uitat la Urzeala Tronurilor până acum? Pe 13 aprilie a început al cincilea sezon la HBO, iar cu ocazia asta ne-am gândit să pornim o provocare care să se numească #UrzealaBloggerilor. Practic, invităm bloggerii să scrie pe blogurile lor cărei case din Game of Thrones și-ar dori să aparțină, eventual și ce personaj și-ar dori să fie (poate fi un personaj existent în film sau unul inventat de ei), iar dupa ce fac asta, să ne anunțe (pe mail sau printr-un comentariu la acest articol), ca să putem centraliza toți înscrișii.

Când terminăm recensământul înscrișilor în #UrzealaBloggerilor, ne gândim și cum să continuăm joaca în funcție de câți membri sunt în fiecare familie declarată în film. Înscrierile se termină pe 24 aprilie, apropo. 😀 Mai mult, dacă îți înscrii articolul aici, poți câștiga un drum pentru doi la Amsterdam, la Game of Thrones Exhibition.

Acum revenim la întrebarea din titlu: oare în povestea Game of Thrones apare cafeaua pe undeva? Oamenii știau de cafea pe vremea aia?

Despre Cristian Florea

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*