22 Apr 2018

O cană de cafea și multe discuții despre filme la Jameson Film Talks

Erau vremuri în care îmi plăcea să stau în pat, să savurez o cană de cafea și să mă uit la un film; pentru ca mai apoi să ies cu gașca în oraș, la o terasă, alături de o nouă cană de cafea și de numeroase discuții despre filmele pe care le-am văzut. Erau vremuri în care Game of Thrones nu era atât de popular, astfel că nu trebuia să ne ferim de spoilere atât de mult.

Mereu mi-a plăcut să asist la astfel de discuții pentru că mereu am considerat că am de învățat din ele, fie și ca simplu amator de filme bune. De aceea mă bucură nespus de mult inițiativa Jameson și Kooperativa 2.0 ce se va întâmpla la sfârșitul acestei săptămâni: timp de două zile, pe 3 și 4 iunie iubitorii de film sunt așteptați pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey, unde va fi transmis live Jameson Film Talks.

Jameson Film Talks aduce regizori, actori și pasionați de film în fața camerelor, pentru o serie de interviuri live din cadrul celei de-a 15-a ediții TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lung metraj din România.

Moderatorii Cristian China Birta și Andrei Vulpescu vor pune întrebări și vor schimba impresii despre proiecțiile din cadrul TIFF și nu numai, împreună cu invitați consacrați din lumea filmului. Alături de ei va fi și Cristina Bazavan, invitat special permanent Jameson Film Talks.

Studio-ul Jameson Film Talks va fi amplasat la Charlie Pub, în centrul orașului Cluj Napoca și va însemna 12 ore de streaming video prin Facebook Live, direct de la TIFF. Cinefilii pot urmări transmisiunea live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey și se pot alătura discuțiilor folosind hashtagul #JamesonFilmTalks!

Jameson Film Talks

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*