20 Apr 2018

CONCURS: „Cine spune că” nu poți câștiga cinci invitații duble la Think Fresh Night?

poster becks goldŞtiu că poate suna uşor off-topic, dar veţi vedea voi într-un final că se leagă toate firele între ele. Pentru că ştiu că noi, iubitorii de cafea, avem tot felul de idei dintr-ăstea nebuneşti atunci când cineva vine şi ne trânteşte un „cine spune că…?„. De-aia îmi permit, în cele ce urmează, să vorbesc de nişte petreceri destul de neobişnuite, dar şi să vă prezint un concurs.

BECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoara, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber. Este considerată berea fresh thinker-ilor.

Și pentru că provocările fresh sunt exact ceea ce oferă noua bere, BECK’s organizează trei petreceri speciale, susţinute în acelaşi timp vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București. Think Fresh Night se va desfăşura simultan în trei locaţii diferite, abordând trei teme diferite, deci trei provocări diferite:

– La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;

– Pe Heliportul Crystal Tower(Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;

– La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Cu ocazia evenimentelor din cadrul Think Fresh Night, oferim câte cinci invitaţii duble la petrecerile din seara de 3 iulie. Tot ce aveţi de făcut este să lăsaţi un comentariu acestui articol în care să ne spuneţi ce idei nebuneşti aveţi voi atunci când auziţi expresia „cine spune că…?„.

De exemplu, „Cine spune că nu poți cânta într-un lift la ora 9 dimineața?” Vă invităm de asemenea să urmăriţi şi spotul de mai jos, pentru inspiraţie.

Aveţi la dispoziţie cinci zile (până pe 29 iunie) să veniţi cu idei dintre cele mai creative posibile, iar apoi, prin tragere la sorţi, cinci dintre voi vor putea merg la Think Fresh Night. Cei 5 câștigători vor primi o invitație dublă, în format electronic precum și un cod de înregistrare. Singura condiţie de participare este să aveţi peste 18 ani.

Deci, cine spune că nu puteţi câştiga?

Despre Alexandru Ion

Cred în puterea cafelei în orice situație, căci fără ea zilele mele n-ar mai fi la fel. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

2 comentarii

  1. Cine spune ca nu poti face bungee jumping cu o coarda din jeleu si sa aterizezi intr-o piscina plina cu bere!

  2. Cine spune ca nu poti sa joci bowling pe un patinoar?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*