20 Apr 2018

Vă provoc la un Crăciun Liniștit!

Știți treaba cu Social Media explained with Coffee? De sărbători, uitați-o!

Social-Media-Explained-with-Coffee
Crăciunu’-i Crăciun și tre’ să fie liniștit. Cu prieteni și familie, mâncare și voie bună, povești și zâmbete, mai puțin cu tehnologia-n brațe. E greu, știu, chiar eu m-am găsit să vorbesc. Astăzi am găsit o aplicație drăguță. Crăciun liniștit îi spune și-i lansată de cei de la Vodafone.

Cum funcționează și la ce-i bună? Să vă spun: first of all, o descărcați (din apple app store sau google play); după instalare porniți cronometrul și puneți de-o cafea bună, în familie sau între prieteni. Provocare: în loc de clasicele poze, tweet-uri, poze pe instagram & co., vă propun să povestiți cu ai voștri, despre de toate. Când s-au epuizat toate subiectele de discuție și vă pregătiți să vă-ntoarceți la ale voastre, puteți reintra în aplicație și cronometrul vă spune cât timp ați stat departe de telefon. Pentru o atmosferă și mai caldă, găsiți în aplicație și muzici de sezon, #casăfiebine. 🙂

Craciun-Linistit-icon
Ce vă propun: între 2 și 5 ianuarie aștept să-mi spuneți, în comentarii, de câte email-uri, tweet-uri, like-uri & co. ați făcut uz în timp ce ați savurat cafele în vacanță (să spunem, perioada 21 decembrie – 01 ianuarie, inclusiv), iar eu vă dau un pachețel frumos cu cărți. Teoretic, ar trebui să câștige comentariul care face uz de cât mai puține; practic, pentru că n-am cum să verific, va câștiga comentariul care-mi va pune cel mai larg zâmbet pe față. Merge?

Vă mai aduc eu aminte în zilele ce vor urma. 🙂

sursă foto

p.s.: pentru că am băut unii după alții, mai găsiți două concursuri, pe același model, la chinezu și pe blog de bere.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

4 comentarii

  1. vai ce tare 🙁 eu din pacate sunt orange si aplicatia e blocata pe playstore 🙁 as fi fost tare curioasa, mai ales ca eu de multe ori imi savurez cafeaua doar eu si o carte buna, uneori „deranjata” de social media.
    Bine, recunosc : de cele mai multe ori

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*