20 Apr 2018

Tu dăruiești momente celor dragi, Doncafe îți dăruiește 50,000 lei

Doncafé dă startul promoției „Doncafé îți dăruiește zeci de mii de premii în bani”. Răsplata de la Doncafé vine cu zeci de mii de premii în bani direct în pachet sau cu marele premiu de 50.000 lei prin tragere la sorți la finalul promoției. Este pentru prima oară în istoria promoțiilor românești când o marcă de cafea își surprinde consumatoarele cu premii în bani direct în pachet.

Doncafe-premii
Mecanismul promoţiei Doncafé este extrem de simplu:
– pe loc, în pachetele cu eticheta promoțională, bancnote de 10 lei, 50 lei sau 100 lei.
– prin tragere la sorţi, la sfârşitul promoţiei, 50.000 lei. Pentru a se înscrie, consumatorul trebuie să descopere și să înscrie codul unic promoţional inscripţionat pe spatele pachetului pentru produsele de cafea prajită și măcinată – sau la baza cutiei, pentru produsele de cafea instant.

Codurile unice se înscriu pe site-ul www.doncafe.ro prin completarea formularului de înscriere, prin sms la numărul 1740, sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Doncafe în tab-ul dedicat promoției.

Ideea din spatele promoției pornește de la un adevăr actual: sunt miliarde de lucruri pe care o femeie le face pentru ceilalţi,  miliarde de momente pe care o femeie le dăruiește altora. Doncafe vine în întâmpinarea femeilor care au nevoie de un moment numai al lor, un moment în care ele se opresc şi se încarcă cu energie. Acesta este momentul în care ele savurează o ceaşcă de Doncafé.

Participă la promoţie produsele de cafea prăjită și măcinată Doncafé Selected 300g/600g, Doncafé Elita 250g/ 500g și produsele de cafea instant Doncafé Selected 100g, Doncafé Elita 50g/ 100g/ 200g/ 120g/ 240g. Produsele sunt semnalizate la raft prin etichetă promoțională.

Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 15 martie 2014 – 31 mai 2014. Mai multe detalii despre promoţie, precum şi regulamentul acesteia, se găsesc pe www.doncafe.ro sau la infoline 021 207 00 04.

Promoţia este doar una dintre surprizele pe care Doncafé le pregăteşte iubitorilor de cafea. Multe alte oferte speciale şi evenimente surpriză pot fi descoperite devenind fan al paginii Doncafé pe Facebook, la www.facebook.com/Doncafe.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

4 comentarii

  1. am 7 coduri scrise si nu am gasit nici macar 10 lei cred ca a fost la biza ca se gaseste bani in pachetu de cafea ……si nici nu ati specificat cind e exstragera de 50mil cred ca si asta e la baza ca sa faceti lumea sa cumpere cafea……..sa mai faceti promotie.

  2. Poate ne spuneti si noua cine a fost castigatorul celor 50000 ron

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*