27 Mai 2018

Sunetul câștigător

Sunetul cafelei măcinate la automatele Doncafe valorează acum 10.000 de Euro

Sunetul castigator Doncafe

Gustul și aroma oferite de o cafea din boabe macinate pe loc la automatele Doncafe sunt cel mai bun pretext pentru un binemeritat moment de pauză. Dacă înainte de a savura cafeaua, asculți și sunetul boabelor măcinate la automatele Doncafe, ai șansa de a câștiga marele premiu de 10.000 de euro sau unul din cele 3 premii zilnice a câte 100 de euro.

Cei care savurează o cafea de la orice automat Doncafe în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie, pot înscrie codul unic de pe pahar pe site-ul www.sunetuldoncafe.ro, pe www.facebook.com/doncafe sau prin sms la numarul 1740. Astfel, vor putea câștiga pe loc premiile zilnice, iar toți participanții la concurs vor rămâne în cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar, susținătorii campaniei, vor anunța marele câștigator și vor intra în direct prin telefon cu acesta la Radio ZU, după încheierea concursului.

Pentru a putea fi validați, participanții vor trebui să păstreze paharele cu codurile câștigătoare.
Mai multe detalii despre concurs, precum și regulamentul integral al acestuia, puteți găsi pe www.sunetuldoncafe.ro și pe pagina de Facebook Doncafe.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

4 comentarii

 1. Buna ziua
  vreau sa va intreb de ce nu activati lista castigurilor ptr fiecare saptamina???
  eu verific lista si sunt aceeasi persoane de fiecare data.
  Multumesc

  • Buna ziua!

   Organizatori sunt cei de la Doncafe, noi doar am scris despre promotia in desfasurare. Cred ca cele mai bune raspunsuri le puteti primi de la ei, noi nu avem informatiile cu care v-am putea lamuri.

 2. Desi a trecut aproape o luna de cand a inceput promotia, automatul DonCafe din Pitesti, str.G.Cosbuc – rest. Cristal, nu are pahare cu cod. Pacaleala totala.

  • Buna ziua!

   Ne pare rau sa auzim asta, dar noi nu suntem in masura sa va spunem de ce acele pahare cu coduri nu exista in locatia mentionata de dumneavoastra. Am vazut ca pe site-ul dedicat promotiei exista un infoline si cred ca puteti obtine raspunsuri chiar de la dansii.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*