18 Mar 2018

Obiceiurile matinale ale românilor

‘Alături de revista presei și timpul petrecut cu familia, cafeaua ocupă un loc important printre obiceiurile matinale. Mai mult, 78% dintre consumatorii de cafea consideră că prima cafea le dă o stare de bine pentru întreaga zi.’ Sau cel puţin aşa reiese dintr-un studiu NESCAFÉ realizat în februarie 2013, care a analizat obiceiurile matinale ale românilor.

facebook-cafea-ghimpele

Conform articolului publicat de retail-fmcg.ro pe care l-am citit, fireşte, la cafea, 52% dintre români îşi beau cafeaua de dimineaţă în timp ce accesează contul personal de Facebook.

Conform aceluiaşi studiu, printre activitățile preferate de români încă de la prima oră se numără timpul petrecut alături de familie, știrile matinale sau cafeaua de dimineață (32%).

‘Studiul despre diminețile românilor a fost efectuat de către compania Exact Cercetare și Consultanță în perioada 20-21 februarie, pe un eșantion de 342 persoane, cu vârsta cuprinsă între 25-45 ani din mediul urban, prin metodologia CAWI (computer assisted web interviewing), iar eroarea maximă de eşantionare este+/- 5.3% la un nivel de încredere de 95%.’

sursă foto

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*