27 Mai 2018

Nespresso Crealto Limited Edition

 Experienţa în domeniul cafelei şi gastronomia îşi dau mâna – Nespresso lansează Crealto, ediţie limitată a capsulelor Grand Cru

ATMOSPHERES-CREALTO-DARKCOCOZEST-low res
În această vară, Nespresso, liderul mondial al pieţei de cafea încapsulată premium, propune pasionaţilor de cafea ediţia limitată Crealto, lansată în cadrul  gamei Nespresso Grand Cru. Crealto este o cafea unică, născută din întâlnirea fructuoasă a două domenii de expertiză diferite: cafeaua şi gastronomia de lux, ambele sub semnul căutării perfecţiunii.

Pentru Crealto, specialistul Nespresso Alexis Rodriquez s-a inspirat din tehnicile lui Mauro Colagreco, chef recompensat cu stele Michelin, de a prăji alimentele perioade lungi de timp la temperaturi scăzute. Aducând laolaltă creativitatea ambelor domenii, Crealto dezvăluie o aromă completă şi de lungă durată, obţinută ca urmare a unei metode Nespresso de prăjire de durată.

Cu o intensitate de 8 pe o scară de la 1 la 10, obţinută integral din cafea Arabica de cea mai bună calitate, caracterul unic al Crealto permite cunoscătorilor să-i aprecieze aroma bogată. Durata lungă de prăjire îi armonizează toate notele şi le face să persiste în timp. Crealto se savurează cel mai bine ca espresso (40 ml), dar se potriveşte excelent şi reţetelor cu lapte. Adaugând un strop de lapte în Crealto se vor elibera arome subtile de alune, iar pentru cei care preferă cappuccino, note de nuci uscate.

ATMOSPHERES-CREALTO-VELVETPISTACHIO-low res
În cadrul Nespresso căutam permanent modalităţi creative de a-i surprinde pe iubitorii cafelei prin inovaţii care să dezvăluie noi experienţe senzoriale”, susţine Alexis Rodriguez, specialist Nestlé Nespresso S.A în cafea verde. “Am colaborat timp îndelungat cu chef-i de talie mondială, deoarece există sinergii multiple între Nespresso şi gastronomia de vârf. Spiritul creativ şi tehnicile sale gastronomice pline de inventivitate ne-au inspirat pentru a obţine gustul unic al Crealto.

Tehnica prăjirii îndelungate

Utilizarea inovatoare a ingredientelor de către Mauro Colagreco şi tehnica sa de prăjire îndelungată la temperatură scăzută l-au inspirat pe Alexis Rodriguez să creeze un blend din soiuri de Arabica din America de Sud şi Centrală, la care a adăugat Arabica din Indonezia, varietăţi de cafea care se pretează la o tehnică de prăjire de lungă durată fără a se arde.

Caracterul unic al Crealto se obţine prin prăjirea boabelor de cafea la o temperatură scăzută pentru o perioadă de timp de trei ori mai mare decât media pentru sortimentele obişnuite Nespresso. Ca şi în cazul gătitului, procesul meticulous şi îndelungat permite eliberarea tuturor aromelor, iar îmbinarea lor armonioasă conduce în final la notele complete şi la un gust care se savurează pentru mult timp.

Crealto şi gama Nespresso Grand Cru, în centrele World Class România

Recent, Brands International, distribuitorul exclusiv al mărcii Nespresso în România, a încheiat un parteneriat cu centrele de fitness World Class România, prin care se doreşte promovarea unui stil de viaţă plin de energie, susţinut de aroma celor 8 capsule Nespresso Grand Cru şi în special de ediţia limitată Crealto. Astfel, Brands International va fi partener la toate evenimentele Fitness Breakfast de anul acesta organizate de World Class România, în toate cele 8 locaţii din Bucureşti şi Cluj Napoca, unde membrii clubului pot savura o cafea Nespresso la micul dejun.

De asemenea, reţetele Nespresso pot fi descoperite, în Bucureşti, în locaţii ca Biutiful sau restaurantul BON din Centrul Vechi, Le Club, Paul, La Brasserie, Salt şi multe altele sau în hoteluri ca Pullman, Marriott, Radisson sau Athenee Palace Hilton, unde clienţii îşi pot prepara singuri cafeaua Nespresso.

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*