20 Apr 2018

La British Gallery gasiti cafea buna. Sa va povestesc.

British Gallery este un Home & Gift concept store ce pune la dispoziție clienților cadouri și decorațiuni interioare. Magazinul este gândit ca un loc rezervat eleganței și rafinamentului stilului de viață englezesc, un spațiu de frumusețe și echilibru, animat de gustul trecutului interbelic, ce oferă spre vânzare produse importate exclusiv din Anglia. În cei 8 ani, de când a fost deschis primul magazin British Gallery la București, au încântat clienții cu cele mai elegante branduri englezești: ceaiurile și cafelele Taylors of Harrogate, cosmetice Yardley London, porțelanuri Wedgewood și Portmeirion, seturi de tacâmuri Arthur Price of England, canapele și fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii și perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Sanderson. Toate aceste nume extraordinare sunt recomandate de Casa Regală Britanică.

British Gallery este distribuitor și importator unic al produselor Taylors of Harrogate în România (Taylors of Harrogate – firmă de familie, înființată în 1886, furnizori de tradiție ai Casei Regale din Marea Britanie și ai lanțului hotelier Marriott). Anual, produsele Taylors of Harrogate au fost premiate cu Great Taste Award; în 2014, nu mai puțin de 14 sortimente de ceai și cafea au primit această distincție. Pentru profesionalismul lor au fost recompensați cu premiul Reginei pentru Dezvoltare Durabilă. (Taylors of Harrogate este brandul cu cea mai mare creștere de piață în UK. Toate produsele sunt certificate Rainforest Alliance, Fairtrade și UTZ (arată grijă față de calitatea solului, față de cultivatori și comunitățile acestora). Din 1990, Taylors of Harrogate a contribuit la plantarea a peste 3 milioane de pomi, pe 4 continente).

Împărțită în 4 grade de prăjire (3, 4, 5, 6), pemberton-lge-31cafeaua Taylors oferă consumatorilor posibilitatatea de a se bucura de experiența unei cafele în fiecare moment al zilei. Pentru o cafea intens aromată care te poate pune pe picioare după o noapte lungă, ei recomandă sortimentele din gradul de prăjire 5 și 6, iar pentru cei ce adoră gustul cafelei de dimineața până seara, oricare dintre sortimentele gradelor de prăjire 3 și 4. Gustul va fi la fel de aromat, dar cu o cantitate de cofeină redusă considerabil. De-a lungul anilor, Taylors a făcut totul ca la carte, respectând deopotrivă nevoile producătorilor de cafea și pe cele ale clienților. Conceptul Taylors s-a dezvoltat în jurul relațiilor de lungă durată. Toată cafeaua Taylors este independent certificată, lucrând îndeaproape cu Rainforest Alliance, Fundația Fairtrade și UTZ. Experții Taylors vizitează frecvent fermele de recoltare ale boabelor de cafea, păstrând o legatură strânsă cu fermierii.

Tot procesul este atent supravegheat, de la recoltare până în momentul în care cafeaua se transformă în băutura îndrăgită de noi toți. Experții Taylors degustă sute de cafele zilnic, în căutarea sortimentului ideal. Trei dintre degustătorii Taylors sunt degustători profesioniști cu acreditare ‘Q Graders’, una dintre cele mai importante acreditări de degustător recunoscută internațional, deținută de numai 40 de oameni în Marea Britanie. Mai mult, Taylors înțelege că o parte majoră în servirea cafelei perfecte este prospețimea acesteia; de aceea, procesul de măcinare – ambalare – sigilare durează doar 6 secunde.

Prin tot ceea ce reprezintă, Taylors of Harrogate reușește încă din 1886 să convingă clienții din lumea întreagă care este gustul cafelei adevărate. Mare parte a misiunii lor este îndeplinită până ca pungile de cafea să ajungă în fața noastră. Degustarea clienților este testul suprem, iar ei sunt convinși că Taylors reușește să treacă testul celui mai înfocat critic de cafea.

Ce-aș mai vrea să vă povestesc. Oamenii faini de la British Gallery s-au gândit să ofere unuia dintre voi un pachet cu mai multe sortimente din cafeaua de care v-am povestit până acum. Ce-ar trebui să faceți voi:

– să aruncați un ochi printre cafelele lor și să-mi spuneți, într-un comentariu (creativitatea e chiar încurajată) pe care ați încerca-o și de ce;
– să le dați un like pe facebook;
– să le dați un share paginii pe facebook (împărtășește și prietenilor). Concursul începe astăzi, 15 mai și se încheie pe 31 mai 2015; dacă niciun comentariu nu mă dă pe spate, câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org.

Acum, dacă nu sunteți convinși de ultima sarcină, vă mai spun că, bănuind că sunteți oameni foarte faini, British Gallery vă oferă un discount de 20% la produsele Taylors (plus livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei); cod de discount: TaylorsDISC000.

Keep calm & beți cafea bună! 🙂

 

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

2 comentarii

  1. Asteptam comentariile voastre 🙂 Succes!

  2. Viata e prea scurta ca sa nu bem cea mai buna cafea! Nu ma pot hotara la un anume sortiment de cafea pentru ca fiecare sortiment este unic, fiecare gust este unic. Mi-ar place sa ii fac o surpriza sotului meu pregatindu-i o cafea speciala.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*