20 Apr 2018

Automatul cu surprize

Săptămâna trecută ascultam în drum spre birou, total împotriva voinței mele, Radio Zu. Dintr-o glumă-ntr-alta, băieții intră în legătură cu niște unii din Gara de Nord, supărați că automatul de cafea în care au băgat 1 leu pentru o cafea le-a dat boabe de cafea cât pentru mai multe.

Timp de 2 zile, automatul de cafea defect a stârnit agitație și nemulțumire în Gara de Nord. În locul paharului cu cafea, aparatul turna cu kilograme boabe de cafea nerâșnite. Zeci de călători s-au grăbit să facă plângere la serviciul clienți. N-au primit însă multă înțelegere de la operatori, care, în loc să rezolve plângerea, puneau reclamanții să numere boabele de cafea vărsate de aparat.

-J2A0055  -J2A9529

Nu, nu a fost niciun consumator dispus să numere boabele de cafea de pe jos. A fost o farsă. Operatorii erau chiar cei 2 cafengii puși pe farse, Buzdugan și Morar. ‘Explicația???’, mă întrebam eu pe jumătate adormită. ‘Vroiam doar să arătăm ca automatele Doncafe fac cafea din boabe proaspăt râșnite, nu din pudră, ca alții.’

Și da, întrebarea lui Buzdugan rămâne în picioare: ‘Dacă selectai cafea cu lapte, cădea o vacă?’ 🙂

Despre Alexandra Blaș

heavy smoker. coffee lover. big spender. all-time tourist wanna-be. a good friend. shower singer & bedroom dancer. whimper.

3 comentarii

  1. Ce tare e asta! nu auzisem de ea…pentru ca nu is ascultator Radio Zu!!!

  2. Ce idee funny. Asa mai descretesc fruntile oamenilor.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*