20 Aug 2017

7 ingrediente pe care le poți adăuga în cafea

cafea

Este bine ştiut că în cafea se poate adăuga lapte, frişcă sau  whiskey irlandez, dar sunt multe alte ingrediente ciudate pe care le poţi adăuga şi de care nu ştiai. Am făcut o listă cu câteva dintre ele:

  •  Ouă– Cafeaua este mai densă atunci când o suplimentezi cu un ou. Pentru a evita problemele digestive, adaugă- l înainte de a pune cafeaua pe foc.
  • Sare– Se adaugă în toate mâncărurile şi prăjiturile pentru a le da un gust mai bun. În cafea de ce nu se adaugă? Ar trebui să ştiţi că un praf de sare pus în cafea atenuează gustul amar.
  • Îngheţată– În zilele călduroase de vară poţi înlocui frişca/ laptele cu o cupă de îngheţată. Astfel, cafeaua va fi mult mai răcoritoare.
  • Siropul de arţar– Adăugat într-o cantitate potrivită, siropul de arţar va da o aromă de acadele sau de wafe.
  • Unt de arahide–  Acesta se potriveşte oricărui preparat şi, bineînţeles, se potriveşte perfect în cafea. Adăugaţi untul de arahide atunci când temperatura cafelei este ridicată pentru a se topi.
  • Ulei de cocos– Se adaugă uleiul de cocos în cafea pentru a-i  da un gust tropical.
  • Nuttela– Dacă te întrebi de ce, răspunsul este foarte simplu: de ce nu? Cu toţii ştim că aceasta se adaugă în orice şi că este foarte bună.

Tu ce ingrediente ciudate adaugi în cafea?

 

Sursă info şi foto

Despre Irina Mina

2 comentarii

  1. Eu am citit pe nu știu unde că Shailene Woodley ar bea cafeaua cu puțin unt. Am încercat și e genială. Păcat că eu stau cu ceașca lângă mine cu orele, iar untul se întărește.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*