20 Apr 2018

Bea-ți cafeaua pe Everest!

Imaginează-ţi că eşti în mai, eşti la munte, dar nu în orice loc, ci pe Everest şi îţi bei cafeaua admirând priveliştea… Acum gândeşte-te că asta se poate întâmpla şi nu, nu este o glumă.

Costin Miu organizează un fel de expediție pe Everest. Pe parcursul a trei săptămani poţi savura cafeaua şi poţi face sport într-o aventură de neuitat. Mai multe detalii găseşti pe site-ul lui.

Everest Base Camp Trek este cel mai cunoscut, cel mai greu și cel mai frumos trek din lume. Torente traversate pe poduri suspendate, văi spectaculoase între versanții munților de peste 7000 de metri, mănăstiri budhiste și temple hinduse și, peste toate, experiența personală specială a trekingului la altitudine fac din Everest Base Camp Trek un must do pentru căutătorii de aventură, fotografie și experiențe culturale inedite.

Dacă te gândeşti că preţul este unul ridicat, află că te înşeli. Totul costă doar 1.600 de euro şi se adaugă biletul de avion București – Kathmandu, care este aproximativ 700 de euro. În această sumă sunt incluse:

– Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
– Trei nopți de cazare în Kathmandu;
– Full board (mic dejun, prânz, cină) pe perioada trek-ului;
– Cazare în lodge-uri pe perioada trek-ului în camere duble;
– O noapte de cazare + masă în tabăra de bază de pe Everest;
– Serviciile de ghizi și porteri (1 porter la două persoane);
– Biletele de avion Kathmandu-Lukla-Kathmandu;
– Taxa de acces în Parcul Național Everest.

Încă nu eşti convins? Dar dacă avem un bonus pentru tine, ce zici? Trimite-i un mail lui Costin, la adresa costin@costinmiu.com, cu codul KOOPERATIVA şi vei participa gratuit la turele montane și la antrenamentele fizice pe stadion din programul Mont Blanc Challenge.

Sper că ai luat în considerare că expediţia aceasta este cea mai tare din an şi te-ai hotărât să-ţi pregăteşti termosul pentru cafea că vei avea nevoie de energie pe toată durata călătoriei.

Despre Irina Mina

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*